Knife fork icon red

Graanmarkt 13

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Graanmarkt 13 2000 Antwerpen

Over Graanmarkt 13

Het restaurant van Graanmarkt 13 is in handen van Seppe Nobels, die in 2005 werd uitgeroepen tot ‘beste juniorchef van België’. Deze getalenteerde jonge kok leerde het vak in Le Bistrot d’Eygalières in de Provence, Osteria le Logge in Sienna en Villa Belrose in Saint Tropez. 

“Graanmarkt 13 gaat terug naar de basis: een eerlijke en gezonde keuken met hoogst kwalitatieve lokale producten”, zegt Seppe Nobels. 

In samenwerking met Bart Belmans (Sanguisorba) heeft Nobels alle vrije ruimte op het dak omgetoverd tot een echte stadstuin, voldoende om te verwerken in zijn gerechten. 

En in samenwerking met imker Rik Janssens (BoechoutseHoning) werden er verschillende bijenkasten in de tuin geplaatst. Niet enkel om de planten te bestuiven, ook voor heerlijke honing die wordt verwerkt in de gerechten.  

Nobels houdt van teamwork én variatie. Zo verandert het menu voor de lunch (29 euro) dagelijks en het diner (39 euro) wekelijks. “ Het bedenken van gerechten start altijd bij de keuze van de seizoensgroenten, die je met de rest van de tafelgenoten kan delen. In de keuken hecht ik veel belang aan duurzaamheid. Om onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, werken we enkel met vis uit de Noordzee en meestal ook met bijvangst. Verder staan er ook heel wat biowijnen op de kaart, omdat we nu eenmaal graag samenwerken met kleine boeren en bedrijven.” 

Nobels wil dat iedereen zich thuis voelt bij Graanmarkt 13. Voor wie vegetarisch eet, een dieet volgt of een allergie heeft, wordt het menu probleemloos aangepast en verder kan je je verwachten aan een persoonlijke bediening. 

Het restaurant van Graanmarkt 13 beschikt over max. 50 couverts, binnen of buiten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden