Wat 74 mensen zeggen over Culinair
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In een aangenaam kader hebben we genoten van een culinaire ervaring die grenst aan het onwaarschijnlijke.een aanrader van smaken met originele producten.
j'ai apprécié moyennement le menu proposé
trop cher pour ce menu surprise : plie , poulet , ....
la présentation était cependant parfaite
j'ai déjà fréquenté plusieurs fois ce restaurant ; il me paraît être sur le déclin ...
les vins étaient excellents
déception pour l'apéritif ; 12 € pour une coupe de champagne , en réalité un blanc de blanc pas frais ....
Voor ons een ontdekking, waren bijzonder gecharmeerd door het joviale onthaal. Een oprechte en heerlijke keuken. De aangepaste wijnen konden ons bekoren alsook de kaaswagen. Dankzij de zon konden we genieten van het aperitief en de koffie op het mooi terras. Zeker een adres om terug te keren.
De sfeer was rustig misschien een beetje te rustig maar gezellig .
De bediening was in orde vriendelijk en beleefd .
En het eten was sublieme .
We zijn heel goed ontvangen door de sympathieke gastvrouw in een gezellig en smaakvol ingericht restaurant.
Verzorgde hapjes, lekkere heel mooi gepresenteerde gerechten vol smaak.
We mochten starten met een niet alledaags vegetarisch voorgerechtje : quinoasalade, gevolgd door een mooi gegaarde pladijs en een smaak...
We zijn heel goed ontvangen door de sympathieke gastvrouw in een gezellig en smaakvol ingericht restaurant.
Verzorgde hapjes, lekkere heel mooi gepresenteerde gerechten vol smaak.
We mochten starten met een niet alledaags vegetarisch voorgerechtje : quinoasalade, gevolgd door een mooi gegaarde pladijs en een smaakvol stukje zwartpootkip met een verrassend sausje met granaatappel.
Ook het dessert, de crèmeux van praliné met gezouten karamel en sorbet van duindoornbes wist ons te bekoren. Kortweg een CULINAIR hoogstandje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lauwe e.o.
Over Culinair
New and improved is restaurant Culinair klaar om door jou ontdekt te worden. Chef Steven verloor zijn hart aan gastronomie en gastvrijheid tijdens zijn opleiding aan de hotelschool van Ter Groene Poorte. Sindsdien is hij verslaafd aan het experimenteren met nieuwe producten en stijlen. Als Steven niet in zijn kookpotten roert, inspecteert hij samen met zijn (gast)vrouw Lisa nieuwe restaurantconcepten in binnen- en buitenland. Recent openden ze een Bed & Breakfast naast hun restaurant, zodat de gasten na hun lunch of diner kunnen overnachten in dezelfde warme sfeer.
Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. De chef zijn kookstijl is een reflectie van hoe hij zelf in het leven staat. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, de gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.