Knife fork icon red

Osteria Michele Leuven

8,4 (80 reviews)

Wat 80 mensen zeggen over Osteria Michele Leuven

8.4
(80 reviews)
Eten
8.5
Service
8.6
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"uitmuntned"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit Italiaans restaurant in Leuven verdient zeker en vast een speciale vermelding voor zowel gastvrijheid als kwaliteit van de door de chef gecreërde gerechten.
Al geruime tijd een vast waarde voor ons en ook tijdens de restaurantweek niet ontgoocheld. Dit is een blijver en zeker de moeite om nogmaals te bezoeken om van authentieke Italiaanse gerechten te genieten.

Patrick en Chris op 02 juni 2019

"lekker menu naar verwachting"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

lekker menu, bediening ok goede prijs kwaliteit.
veel leuke mensen en we hebben er een geschiedenisles aan over gekregen van de baas over zijn Siciliaanse cultuur

Josianne Spiegel op 31 mei 2019

"Osteria"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was wel lekker, maar spijtig dat je 2x dezelfde begeleiding (sla/tomaat) kreeg bij voor- en hoofdgerecht.
Bediening heel vriendelijk, maar weinig professioneel en ongeordend.

Dothy Van Dyck op 31 mei 2019

"Ontgoochelend "
2.3 Keuken 1 | Service 4 | Sfeer 2

Het 3-gangenmenu van 39€ tijdens de restaurantweek (waar je een verrassingsmenu verwacht waarbij het restaurant zich kan promoten) is teleurstellend. Dit menu staat gewoon op de kaart, dus kan je altijd bestellen. Zowel voor- als hoofdgerecht werden geserveerd met sla en tomaten. Bij het hoofdgerecht ontbrak de past...

Lees hele review

Het 3-gangenmenu van 39€ tijdens de restaurantweek (waar je een verrassingsmenu verwacht waarbij het restaurant zich kan promoten) is teleurstellend. Dit menu staat gewoon op de kaart, dus kan je altijd bestellen. Zowel voor- als hoofdgerecht werden geserveerd met sla en tomaten. Bij het hoofdgerecht ontbrak de pasta. De porties waren klein. We communiceerden dit met de bediening maar we werden niet gehoord. Weinig organisatie, lang moeten wachten en het wachten werd niet beloond. Jammer want we keken er naar uit...

Patrick Peeters op 27 mei 2019

"lekker en goed eten, amai druk!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Wij zijn 72 en 69 en van Doomkerke. Het typisch idilisch dorpje dichter aan zee met veel platteland. Wij zijn dan ook gewoon om rustiger aan te eten en wat minder drukte. Hier zat het stampevol! Echt wat storend voor ons.
Omdat het zo druk was, hadden we het gevoel dat alles vlug hoorde te gaan.
Wij zouden er zeke...

Lees hele review

Wij zijn 72 en 69 en van Doomkerke. Het typisch idilisch dorpje dichter aan zee met veel platteland. Wij zijn dan ook gewoon om rustiger aan te eten en wat minder drukte. Hier zat het stampevol! Echt wat storend voor ons.
Omdat het zo druk was, hadden we het gevoel dat alles vlug hoorde te gaan.
Wij zouden er zeker teruggaan maar dan eerder in de week. Onze zoon is deurwaarder te Leuven. We wensen een wat rustigere avond door te brengen tijdens de week. Verder was het eten super en de beste ossobuco die ik had ooit. De Italiaanse dame was gewoon zo tof en de baas, nu lopende met krukken vanwege een voetbalblessure was gewoon heel vriendelijk. Echte Italianen, een wow kader en uitstekend eten. wij komen een keer terug! zeker weten

Ronse en Jef op 25 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Tiensestraat 23 3000 Leuven

Over Osteria Michele Leuven

Het Restaurant Osteria Michele is gevestigd in Leuven. Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en je ervan te laten genieten.

Chef Roberto is Italiaan pur sang. Hij is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen, waaronder Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden