Knife fork icon red

Osteria Michele Leuven

8,4 (80 reviews)

Wat 80 mensen zeggen over Osteria Michele Leuven

8.4
(80 reviews)
Eten
8.5
Service
8.6
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Super Lekker"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

We kwamen er met de 'Restaurant Week' vorige week. We kwamen speciaal uit Genk om hier te eten. Michele is geweldig. Wel druk bezig moeten we zeggen. Er was wat lawaai met de werken in het nieuwe pand ernaast die weldra gaat openen; maar hier hebben wij haast niets van gemerkt. Het eten was super lekker. Zo lekker a...

Lees hele review

We kwamen er met de 'Restaurant Week' vorige week. We kwamen speciaal uit Genk om hier te eten. Michele is geweldig. Wel druk bezig moeten we zeggen. Er was wat lawaai met de werken in het nieuwe pand ernaast die weldra gaat openen; maar hier hebben wij haast niets van gemerkt. Het eten was super lekker. Zo lekker at we giseren terug gingen zonder Restaurant Week ;-) Het eten is er zóoo veel lekkerder. De deal op zich was goed, maar niet representatief voor wat de menukaart te bieden had. We aten verse tonijn en Junior Beef Ossehaas (ongelooflijk!). De wijn, een Franse Merlotdruif uit Sicilië was GEWELDIG.

Fabrizio M op 09 december 2015

"kon beter !"
5.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 1

Mijn verwachtingen zijn spijtig genoeg niet ingelost. Wij zaten aan een tafeltje aan de deur (letterlijk) , tafeltje te klein om alles op te zetten, zout, peper, olie of boter niet voorzien, wel lekkere broodjes . Het eten was lekker maar de presentatie kon beter, misschien daar aan werken ( het oog mag ook iets h...

Lees hele review

Mijn verwachtingen zijn spijtig genoeg niet ingelost. Wij zaten aan een tafeltje aan de deur (letterlijk) , tafeltje te klein om alles op te zetten, zout, peper, olie of boter niet voorzien, wel lekkere broodjes . Het eten was lekker maar de presentatie kon beter, misschien daar aan werken ( het oog mag ook iets hebben !) De ober, niet vriendelijk maar ook niet onvriendelijk, ik zou denken een student die een centje wil bijverdienen , niet op de hoogte van de keuken en dranken dus ook geen uitleg of aanbevelingen kon geven.
Jammer want ik had mijn partner op een gezellige lekkere lunch uitgenodigd. De restaurant week is voor mij een leuke manier om nieuwe eetgelegenheden te vinden, tot op heden is dat vrij goed gelukt.

Martine Vandermeiren op 07 december 2015

"Lekker!"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

We hebben heel lekker gegeten! het restaurant zelf is niet zo gezellig. Er is weinig plaats en daardoor zit je dicht op elkaar. Zaterdagmiddag was het gelukkig heel kalm. Ik ga zeker nog eens terug om een ander gerecht te proberen! ciao!

Danielle op 05 december 2015

"Top"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Zoals bij de vorige gelegenheid wederom zeer lekker gegeten. Mooie presentatie van de gerechten, simpel maar hoeft niet meer te zijn als het maar lekker is. Enig minpuntje is het gebrek aan ruimte, echter weinig geluidsoverlast gehad van andere tafels. Voor herhaling vatbaar.

william charlier op 05 december 2015

"Zeer lekker!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Vlotte bediening, niet te stijf waarbij je je niet op je gemak voelt. Zeer lekker eten en wijn.
Alleen het interieur mag wat aangenamer aangekleed worden, maar ik dacht dat ik ergens gelezen had dat er op het eind van het jaar verbouwingswerken starten, dus dat komt dan wel in orde.

Eric Van Cauwenbergh op 01 december 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Tiensestraat 23 3000 Leuven

Over Osteria Michele Leuven

Het Restaurant Osteria Michele is gevestigd in Leuven. Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en je ervan te laten genieten.

Chef Roberto is Italiaan pur sang. Hij is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen, waaronder Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden