Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Osteria Michele Leuven

8,5 (77)

Wat zeggen mensen over Osteria Michele Leuven

8.5
(77 reviews)
Eten
8.6
Service
8.7
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Nice little Gem"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Food, wine and service was excellent. Due to the littleness of the restaurant, there was some noice. But also that gave the restaurant some character. We will go back.

Patrick Wysmans op 10 januari 2016

"Enorm goed!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We kwamen er gisteren en de bediening en de kwaliteit waren voortreffelijk. Mensen kom hier! Het is er klein maar zo fijn.

K Kinds op 17 december 2015

"Super Lekker"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

We kwamen er met de 'Restaurant Week' vorige week. We kwamen speciaal uit Genk om hier te eten. Michele is geweldig. Wel druk bezig moeten we zeggen. Er was wat lawaai met de werken in het nieuwe pand ernaast die weldra gaat openen; maar hier hebben wij haast niets van gemerkt. Het eten was super lekker. Zo lekker at we giseren terug gingen zonder Restaurant Week ;-) Het eten is er zóoo veel lekkerder. De deal op zich was goed, maar niet representatief voor wat de menukaart te bieden had. We aten verse tonijn en Junior Beef Ossehaas (ongelooflijk!). De wijn, een Franse Merlotdruif uit Sicilië was GEWELDIG.

Fabrizio M op 09 december 2015

"kon beter !"
5.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 1

Mijn verwachtingen zijn spijtig genoeg niet ingelost. Wij zaten aan een tafeltje aan de deur (letterlijk) , tafeltje te klein om alles op te zetten, zout, peper, olie of boter niet voorzien, wel lekkere broodjes . Het eten was lekker maar de presentatie kon beter, misschien daar aan werken ( het oog mag ook iets hebben !) De ober, niet vriendelijk maar ook niet onvriendelijk, ik zou denken een student die een centje wil bijverdienen , niet op de hoogte van de keuken en dranken dus ook geen uitleg of aanbevelingen kon geven.
Jammer want ik had mijn partner op een gezellige lekkere lunch uitgenodigd. De restaurant week is voor mij een leuke manier om nieuwe eetgelegenheden te vinden, tot op heden is dat vrij goed gelukt.

Martine Vandermeiren op 07 december 2015

"Lekker!"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

We hebben heel lekker gegeten! het restaurant zelf is niet zo gezellig. Er is weinig plaats en daardoor zit je dicht op elkaar. Zaterdagmiddag was het gelukkig heel kalm. Ik ga zeker nog eens terug om een ander gerecht te proberen! ciao!

Danielle op 05 december 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Tiensestraat 23 3000 Leuven

Over Osteria Michele Leuven

Het Restaurant Osteria Michele is gevestigd in Leuven. Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en je ervan te laten genieten.

Chef Roberto is Italiaan pur sang. Hij is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen, waaronder Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leuven e.o.
1647e59b15

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden