Wat 932 mensen zeggen over Lijsterbes
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het kader van de restaurantweek waren we heel blij om in de Lijsterbes te kunnen gaan eten. Het was een prachtige ervaring. Van bij het binnenkomen was alles top. De pata negra bij een sublieme cava, de aperitiefhapjes (soepje, foie gras en succulent geitenkaasje).
Het voorgerecht was een heerlijk stukje vis met ...
In het kader van de restaurantweek waren we heel blij om in de Lijsterbes te kunnen gaan eten. Het was een prachtige ervaring. Van bij het binnenkomen was alles top. De pata negra bij een sublieme cava, de aperitiefhapjes (soepje, foie gras en succulent geitenkaasje).
Het voorgerecht was een heerlijk stukje vis met allerhande garnituren, schitterend afgekruid, ik wist niet dat wortels zo lekker konden zijn,....;-)) Heel leuke ontdekking was ook de wijn die erbij werd geserveerd, fruitig en fris, een aanrader !
Hoofdgerecht was kalfsgebraad met aardappeltjes, pastinaakpuree. Allemaal heel zuiver en lekker klaargemaakt. Het vlees smolt in de mond.
Als dessert nog een millefeuille met rabarber en aardbei, de perfecte afsluiter.
Bij de koffie dan ook nog een bordje gekregen met een 5-tal kleine zoetigheden op. Om nog niet te spreken van de gembersnoepjes die op tafel stonden ! Heerlijk.
Kortom, ik heb er verlof voor genomen, en ik heb het me geen moment beklaagd. Wij komen zeker terug. Mijn portemonnee kan het niet aan om er wekelijks te gaan eten jammer genoeg, maar dankzij de restaurantweek konden we er wel terecht en het was top !
lekker gegeten, zuivere produkten, correcte bereidingen, mooie presentatie, aangenaam kader, voor herhaling vatbaar
de oude vergeten groenten terug verwerkt was verrassend, de lichtheid en de verfijnde afwerking van het eten in harmonie met de wijn was voor ons een culinaire streling voor het oog, de neus en de smaakpapillen.
voor herhaling vatbaar !! dank u wel chef en equipe
Plattegrond Alle restaurantdeals in Berlare e.o.
Over Lijsterbes
Keuken: Mediterraans, Frans, Vis en zeevruchten
In Restaurant Lijsterbes in Berlare doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. Sorbus is Latijn voor vrucht, terwijl aucuporb vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas.
Maar er is meer. De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar u culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community.