Wat 285 mensen zeggen over Magis*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Had in het algemeen meer verwacht.
Ontgoocheling!
De hapjes waren lekker en speciaal, maar stonden in contrast met de rest van de menu.
Ik lees in de reviews zalm met kingkrab, bij ons was de kingkrab er al niet meer bij.
De op lage temperatuur gegaarde zalm was echt niets speciaals en ze doen zelfs niet de moeite om ervoor te zorgen dat iedereen ...
Ontgoocheling!
De hapjes waren lekker en speciaal, maar stonden in contrast met de rest van de menu.
Ik lees in de reviews zalm met kingkrab, bij ons was de kingkrab er al niet meer bij.
De op lage temperatuur gegaarde zalm was echt niets speciaals en ze doen zelfs niet de moeite om ervoor te zorgen dat iedereen aan tafel ongeveer dezelfde portie krijgt. Mijn stuk was ongeveer de helft van dat van mijn vrouw.
Zomerree, lekker, maar voor de rest lag er bijna niets op dat bord.
Wij hebben 259€ betaald voor 4 personen met aangepaste wijnen voor 3 personen.
Ik kan niet zeggen dat ik genoeg had gegeten. Ik heb 4 glazen wijn gezien op de hele avond.
Bovendien hadden wij niet de indruk echt welkom te zijn.
Ik heb de indruk dat deze zaak een ruimer cliënteel wil lokken door mee te doen aan initiatieven zoals de restaurantweek, maar dan moeten ze zeker meer moeite doen en imponeren.
Bij ons is dat alvast niet gelukt, integendeel.
Fantastisch, zeker zijn ster waard.
Zeer mmoi pand groene oase in het centrum van de stad. Originele aperitiefhapjes en garnituur bij de koffie. Prima bediening en toelichting van de gerechten. Top!
Magis is misschien een ster-restaurant, maar de menu die je via diningcity krijgt, is niet echt van dat niveau
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.
Over Magis*
Keuken: Frans
De atypische uitbaters van restaurant "Magis", Dimitri en Aagje, leken als graduaat marketing en licentiaat economische wetenschappen, voorbestemd om carriere te maken in het zakenleven. Hun roeping als fijnproevers en gediplomeerde wijnkenners leidde echter regelrecht naar de tophoreca.
Dimitri en Aagje verkenden gedurende drie jaar sterrenrestaurants in binnen- en buitenland, hij als kok, zij als gastvrouw, de rol die zij nu opnemen in Magis, sinds 2005 hun eigen zaak.