Wat 2805 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prachtige avond in een zeer aangenaam restaurant ,met een uitstekende service.zeer vriendelijk en een gastromisch buitenbeentje met een extra bediening van de chef.
Was niet mogelijk om de schuitjes te gebruiken om onze waardering uit te drukken voor dit restaurant. Wij beoordelen alles met een dikke 10! Wat een geweldige en heerlijke avond in dit prachtige restaurant! Dit is de bedoeling van de restaurantweek! Wij komen hier zeker terug .
zeer lekkere aperitiefhapjes. Mooi uitgebalanceerde gerechten, goede wachttijd tussen de verschillende gangen. ook de wijnen, vooral de Oostenrijkse vielen in de smaak
hier wordt met kennis en liefde voor het vak gekookt. De ster is zeker verdiend
we kijken uit naar een volgende keer een dikke proficiat voot het ganse team.
we hebben genoten van een uitstekende lunch. de gerechten waren echte meesterwerkjes en de vierde gang was zeker zijn prijs waard. het wijnarrangement was top .
onthaal en service onberispelijk en toch niet stijf. Kortom voor ons een zeer goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar
Enig minpunt was dat we na een leeg glas aperitief lang moesten wachten op onze glas wijn maar gezien het volzet was (en bijna iedereen op korte tijd binnen), konden we dit begrijpen.
Dit was een 2de bezoek ah restaurant wat dus opnieuw een aanrader is!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.