Wat 229 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was zeer lekker.
Alles was dik in orde!
Wederom zeer lekker gegeten... Een mooi kader en goede service, samen met de lekkere gerechten.. de ideale avond..
Leuke en lekkere avond
Champagne en hapjes waren subliem
Voorgerecht: zeer smaakvol gebrachte scholfilet
Hoofgerecht: prettige kennismaking met Kloostervarken
Dessert: gezien ijs niet mijn ding is werd met plezier een kaasbordje op tafel getoverd
Begeleidend wijnen pasten goed bij de gerechten
Dit was de eerste maal dat wij bij Hippocampus hebben gegeten, maar zekers niet de laatste keer. Een echte aanrader. Een dikke pluim voor gans het team.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.