Hippocampus

Belgisch, Frans | €€€
8,8 (223 reviews)
98% aanbevolen

Wat 223 mensen zeggen over Hippocampus

8.8 Gebaseerd op 223 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gastvrijheid en authentieke gastronomie op topniveau!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ongedwongen en hartelijke ontvangst door de zaakvoerders waardoor we ons meteen zeer welkom voelden.
De aperitief kregen we in knusse zetels aan de openhaard met creatieve en smaakvolle hapjes. Eens aan tafel werd ons door de chef zelf het menu en de suggesties voorgesteld. We zijn zo in de sfeer dat we ons gewo...

Lees hele review

Ongedwongen en hartelijke ontvangst door de zaakvoerders waardoor we ons meteen zeer welkom voelden.
De aperitief kregen we in knusse zetels aan de openhaard met creatieve en smaakvolle hapjes. Eens aan tafel werd ons door de chef zelf het menu en de suggesties voorgesteld. We zijn zo in de sfeer dat we ons gewoon laten verrassen door een menu gekozen door de chef zelf. Aangepaste wijnen, vlotte bediening en heerlijk gegeten. De prijzen zijn zeer eerlijk voor dit topniveau. We gaan vaak gastronomisch eten maar Chef Francis weet wat de echte authentieke topkeuken inhoudt.

Martine op 11 maart 2024

"1x en nooit meer"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Eerste aanzicht was goed. Jammer dat het daarna niet goed was. Tafel stond wankel en personeel kreeg het niet opgelost. Aperitief was inspiratieloos. 3 amuses tegelijk op 1 bordje. Wortelsoepje viel mee. Mossel op komkommer was meer azijn dan andere smaak en de krab amuse was geen krab maar surimi salade waar die v...

Lees hele review

Eerste aanzicht was goed. Jammer dat het daarna niet goed was. Tafel stond wankel en personeel kreeg het niet opgelost. Aperitief was inspiratieloos. 3 amuses tegelijk op 1 bordje. Wortelsoepje viel mee. Mossel op komkommer was meer azijn dan andere smaak en de krab amuse was geen krab maar surimi salade waar die van huismerk AH nog beter was. Voorgerecht buikspek met langoustine flauw flets taai. Buikspek totaal niet op smaak, over bakken dus hard en taai. Langoustine was met het volledige darmkanaal. Tussen gerecht varkenswangetje met coquille. Deze was smaakloos, varkenswangetje was een dun grijskleurig lapje vlees dat meer op uitgebakken rosbief leek. De coquille was gegrilled maar dat was het ook. Het geheel gaf zelfs een vieze smaak. De aangepaste wijn voor bij dit gerechtje gekregen zonder uitleg was zeer zurig. En hierover waren we niet de enige die klaagden. Er stonden nog 3 gangen van de 5 op het prgramma maar na het tweede gerechtje hebben we dan ook aangegeven dat we niet meer verder wilden eten en graag wilden afrekenen. Onze jassen werden dan ook op een stoel gegooid en bij afrekenen een geschreven papiertje met de drank. Zodat het zeker niet in de kassa getikt moest worden. Drank ook super overpriced. Dus wel een btw bonnetje gevraagd. Conclusie. 1x en nooit meer.

Christopher op 10 maart 2024
Geverifiëerd

"Lekker eten in een mooi kader voor een eerlijke prijs."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

en voldoende; ook voor heren.

De koffiekes op 06 maart 2024
Geverifiëerd

"altijd goed!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Altijd het zelfde niveau, altijd top! Heel mooi kader.

Heidi Verscuren op 03 maart 2024
Geverifiëerd

"Super"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Het was een zeer gezellige avond met geweldige gangetjes 😉

Lydie Mertens op 02 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hippocampus

Keuken: Belgisch, Frans

In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.

Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.

Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden