Wat 224 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Superlekker gegeten. Het eten was van een hoogstaande kwaliteit. Hadden twee bevriende koppels uitgenodigd en deze waren ook in de wolken. Gaan zeker nog terug.
Wij zijn vriendelijk ontvangen en hebben zeer lekker gegeten bij Hippocampus !
De gerechten waren mooi gepresenteerd, zeer smakelijk en ruim voldoende.
De earl grey thee achteraf was de kers op de taart, echt super lekker !
Zeer lekker gegeten met de restaurantweek van diningcity, amuses, voorgerecht en hoofdgerecht waren af, lekkerste 'kloostervarkentje' dat ik ooit heb gegeten, dessertje was jammer genoeg niet echt mijn ding en ook het minste van de 3 gangen, maar al bij al zeer geslaagd avondje. Bediening was zeer vlot en aangenaam...
Lees hele reviewZeer lekker gegeten met de restaurantweek van diningcity, amuses, voorgerecht en hoofdgerecht waren af, lekkerste 'kloostervarkentje' dat ik ooit heb gegeten, dessertje was jammer genoeg niet echt mijn ding en ook het minste van de 3 gangen, maar al bij al zeer geslaagd avondje. Bediening was zeer vlot en aangenaam, eten kwam wel zeer snel (op 1,5 uur aperitief, amuses, 3 gangen en koffie), avond had wat langer mogen duren. Wijnpakket was in orde, zeker voldoende.
We hebben zeer lekker gegeten, de bediening was prima.
Zeer lekker etentje, niets op aan te merken.
Men had wel vergeten dat wij opteerden voor een 4de gang.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.