Deal
5-gangen Gault&Millau diner
€ 72,-
Hippocampus behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van België!
Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?
Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Hippocampus serveert een fantastische 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 72,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Hippocampus tot de top van België behoort.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Reserveer een tafel Reserveer een tafel- Te reserveren t/m 31 augustus 2022
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
Wat 193 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zelfs de kok komt het menu voorstellen en eens polsen of het ok is.
Zeer fijne ervaring in een echt restaurant (= wat duurdere klasse)
Superlekker gegeten! Een aanrader!
Een aanrader
Lekker gegeten in een mooie, ontspannen sfeer. Prachtige gerechten en een top bediening.
Proficiat aan het ganse team. We hebben alweer mogen genieten van een uitmuntend feestmaal. Dankjewel voor het lekkere eten en de perfecte service.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.