Wat 224 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fijne combinatie van smaken, mooi en gepast geserveerd. Bediening warm en hartelijk. In een prachtig intérieur genoten. Een aanrader !
Heerlijk gegeten in een uniek kader
Vriendelijk onthaal door de chef himself. Genieten was het, van alle gerechtjes. Het lamskroontje was iets te veel vet voor mijn tafelgenoot. Ikzelf lust eigenlijk geen lam maar deze vond ik subliem gegaard en afgekruid. Het dessert was goddelijk. Service was hartelijk, alleen bizar dat ik genegeerd werd bij het presenteren van kaart, wijn en rekening.
Lekker gegeten! Aangename bediening en sfeer.
Aperitief én dessert waren subliem
Jammer genoeg was alles niet genoeg gekruid en miste we net dat extra zuurtje of krokantje.
De keuken was niet slecht, maar miste zeker dat beetje extra.
We hadden ook een zeer luidruchtige avond...
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.