Wat 229 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hadden gereserveerd met Dining with the stars, werden ook helemaal anders behandelt dan de andere gasten.
Eerder in een hoekje weggeduwd…
Het eten was niet super, vlees hoofdgerecht zat vol vet..
De locatie op zich was mooi maar wij gaan niet meer terug.
Zeer vriendelijk bediening!
Lekker eten en rekening houdend met de allergieën van de gasten.
Zalig een bijna thuis met personeel gevoel 😘
Gezellige avond in een verfijnd interieur. Mooi gedekte tafels om ons 5 gangen diner te starten. De amuses waren smaakvol alsook al de volgende gangen. Toffe combinaties en smaken. Het was overheerlijk!
Heerlijke avond, prachtig kader, uitstekende ontvangst met het aperitief in het salon. Daarna genoten van het 4-gangenmenu in het sfeervolle restaurant, super vriendelijke bediening door de gastvrouw, en de chef die regelmatig kwam vragen of alles ok was. Een aanrader tot en met... heerlijke smaakpaletten... mijn vr...
Lees hele reviewHeerlijke avond, prachtig kader, uitstekende ontvangst met het aperitief in het salon. Daarna genoten van het 4-gangenmenu in het sfeervolle restaurant, super vriendelijke bediening door de gastvrouw, en de chef die regelmatig kwam vragen of alles ok was. Een aanrader tot en met... heerlijke smaakpaletten... mijn vrouw, mijn schoonmoeder, mijn schoonbroer en ikzelf zijn overtuigd, hier komen we zeker nog terug...
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.