Bistro GLASS*

Frans, Klassiek | €€€ | Menu
8,7 (13 reviews)
85% aanbevolen

Wat 13 mensen zeggen over Bistro GLASS*

8.7 Gebaseerd op 13 reviews. 85% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"lekker eten "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

gezellig

sarah raemaekers op 28 maart 2024
Geverifiëerd

"Anders dan verwacht"
5.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 7

We hadden een reservatie gedaan voor 5 personen en kwamen toe met 4. De laatste persoon zou een half uurtje later aansluiten... Dat viel blijkbaar niet echt goed in de smaak, terwijl we toch een dubbele aperitief namen tijdens het wachten. De tafel was 2 aan 2 gedekt. We hebben deze dan wat aangepast zodat de 5de pe...

Lees hele review

We hadden een reservatie gedaan voor 5 personen en kwamen toe met 4. De laatste persoon zou een half uurtje later aansluiten... Dat viel blijkbaar niet echt goed in de smaak, terwijl we toch een dubbele aperitief namen tijdens het wachten. De tafel was 2 aan 2 gedekt. We hebben deze dan wat aangepast zodat de 5de persoon niet "alleen" zat en ook dat viel niet echt in de smaak... We willen wel gezellig zitten als we met 5 personen zijn en er geen ronde tafel ter beschikking is... Daarna is de bediening wat beter verlopen maar het eten op zich was zeer matig. Er zijn veel betere keuzes in Antwerpen...

Genieter op 22 maart 2024
Geverifiëerd
Zaakvoerder heeft gereageerd op 23 maart 2024

Geachte,
Hartelijk dank voor uw bezoek aan Glass. Feedback, juiste feedback is altijd een geschenk om te kunnen groeien, vooral zakelijk en als team. Maar sta me toe om toch een paar dingen te nuanceren eigenlijk. Als de persoon die komt afrekenen misschien wel 5x ons team bedankt heeft voor het lekkere eten en de super service en dan ook nog eens €25 tip schenkt, alsook de chef aan tafel komt om te vragen of alles naar wens was. Ja dan stellen wij ons echt wel de vragen of wat nu gemeend was of wie er nu gemeend was aan tafel. Verder in detail wil ik niet gaan maar m’n team is zeer verbaasd om de lovende woorden gedurende de avond en deze vreemde recensie achteraf.

Dus, finaal. Hartelijk dank voor uw bezoek en als u andere plaatsen vindt die zeker ook de moeite vindt of zelfs beter zijn voor de prijs. Stuur die gerust even door want wij gaan ook graag lekker en aangenaam eten met ons team tijdens hun vrije dagen. We leren graag bij, elke dag opnieuw.

Fijn weekend en nog een paar weken geduld want dan schijnt het zonnetje weer. Dat gaat werkelijk heerlijk vertoeven zijn met wat zon op ons gelaat.


"Dineren op een woensdagavond...."
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Voor de eerste keer hier komen eten. Aangename ontvangst en duidelijke uitleg bij het ganse menu. De verschillende amuses en gerechtjes waren gewoonweg TOP.

Roel J op 21 maart 2024
Geverifiëerd

"Top restaurant op het Zuid!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een van de beste restaurants met 1 ster waar ik al gegeten heb. De ster meer dan waard.

Koen Vanlaer op 20 maart 2024
Geverifiëerd

"Glass"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten in een klein, gezellig en sfeervol restaurant. De chef was flexibel en meedenkend om een dieet restrictie te accommoderen. Heel vlotte bediening, prachtige wijnen gedronken.

MB op 08 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro GLASS*

Keuken: Frans, Klassiek

In een buitengewoon elegante omgeving aan de Vlaamsekaai in Antwerpen, presenteert chef-kok Wouter Van Tichelen een culinaire ervaring die gekenmerkt wordt door zijn ongecompliceerde maar tegelijkertijd diep doordachte smaken. Behalve gastronomische gerechten is GLASS dé plek voor heerlijke en uitgekiende wijnen die perfect samengaan met het smakenpalet van chef Wouter. De smaakexplosies harmoniëren perfect met de persoonlijke wijncollectie van gastheer-sommelier Jurgen Lijcops. Geheel ongedwongen in een kleinschalige wijnbistro met allure in typische Antwerpen-Zuid sferen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden