Knife fork icon red

Het land aan de overkant

8,7 (223 reviews)

Wat 223 mensen zeggen over Het land aan de overkant

8.7
(223 reviews)
Eten
8.7
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een super avond;
- het was een voortreffelijk diner (het aperitief, een waterig vrij smakeloos drankje was minder geslaagd, evenmin de hapjes)
- de twee desserten, één met aardbei en één met ananas, ik zou niet kunnen kiezen waarnaar mijn voorkeur uitgaat, allebei even lekker
- we zaten aan de grote ramen...

Lees hele review

Het was een super avond;
- het was een voortreffelijk diner (het aperitief, een waterig vrij smakeloos drankje was minder geslaagd, evenmin de hapjes)
- de twee desserten, één met aardbei en één met ananas, ik zou niet kunnen kiezen waarnaar mijn voorkeur uitgaat, allebei even lekker
- we zaten aan de grote ramen met uitzicht op de storm van dinsdagavond 4/6/2019
We wilden graag een familiediner reserveren op 1 december maar jammer genoeg is de zaak dan gesloten

Lieve Pira op 05 juni 2019

"G E W E L D I G!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het plaatje klopt volledig: heerlijke gerechten met perfect bijpassende wijnen, fantastische bediening, personeel van de eerste tot de laatste heel vriendelijk en dat alles in een trendy interieur.
Wij waren hier voor het eerst maar zeker niet voor het laatst!

Robin Tuyaerts op 01 juni 2019

"Aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik ben gisteren voor de tweede keer gaan eten in het land aan de overkant. Het is een zeer gezellig restaurant met vlotte en zeer vriendelijke bediening. Op het eten is niets aan te merken. Gebruik van goede en verse producten. Het is echt geweldig!

Samantha op 31 mei 2019

"Super ervaring, zoals steeds"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Van bij het binnenkomen, voel je je onmiddellijk welkom. Heel vriendelijke ontvangst zoals het hoort zonder stijf te zijn. Het restaurant is zeer ruim, waardoor je echt een gevoel van ruimte krijgt. De bediening is top: altijd vriendelijk en behulpzaam en als er bepaalde dingen zijn die je niet lust, wordt er naar e...

Lees hele review

Van bij het binnenkomen, voel je je onmiddellijk welkom. Heel vriendelijke ontvangst zoals het hoort zonder stijf te zijn. Het restaurant is zeer ruim, waardoor je echt een gevoel van ruimte krijgt. De bediening is top: altijd vriendelijk en behulpzaam en als er bepaalde dingen zijn die je niet lust, wordt er naar een oplossing gezocht.
En misschien het belangrijkste: het eten is hier fantastisch. Verrassende combinaties met heerlijke wijnen.

Stijn op 31 mei 2019

"Verfijnde, frisse keuken met kunstige presentatie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het verrassingsmenu had absoluut zijn naam niet gestolen: vaak verrassend ogende combinaties met telkens een zeer smaakvol resultaat. Daarbovenop was de presentatie op het bord ook vaak een echt kunstwerkje. De frisheid van de gerechten blijft me vooral bij. De aangepaste wijnen waren stuk voor stuk excellent maar h...

Lees hele review

Het verrassingsmenu had absoluut zijn naam niet gestolen: vaak verrassend ogende combinaties met telkens een zeer smaakvol resultaat. Daarbovenop was de presentatie op het bord ook vaak een echt kunstwerkje. De frisheid van de gerechten blijft me vooral bij. De aangepaste wijnen waren stuk voor stuk excellent maar het originele aperitief schoot de hoofdvogel af nl een mousserende wijn op basis van rabarber: sprankelende frisse smaak.
Lost but nog least de vlotte, stijlvolle, warme bediening.
Kortom: een absolute aanrader!

andy coekaerts op 30 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.

Leon Schreurvest 85 3001 Heverlee

Over Het land aan de overkant

Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.

De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.

De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden