Het Land aan de Overkant
Modern, Vis en zeevruchten | €€€4-gangen Gault&Millau lunch € 54,-
Het Land aan de Overkant
Modern, Vis en zeevruchten | €€€4-gangen Gault&Millau lunch € 54,-
Deal
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 54,-
Het Land aan de Overkant doet mee aan Dining with the Stars met een 4-gangen gault&millau lunch. Ontdek Het Land aan de Overkant nu tijdens de Sterren editie van de Restaurant Week en laat u voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen gault&millau lunch.
Reserveer nu uw sterrentafel bij Het Land aan de Overkant!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
Wat 303 mensen zeggen over Het Land aan de Overkant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We komen terug ! Topadres !
Friendly service, inventive cuisine, pleasant surroundings.
Heel verfijnd en lekker gegeten.
De bediening is top !
Het was superlekker, fantastische smaken, alles met perfect begeleidende wijnen en de bediening was top!
Een geweldige ervaring. Komen zeker nog terug!
Bedankt voor de smakelijke verwennerij.
Zeer gezellige setting, goede en vriendelijke bediening.
Het eten was heerlijk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.
Over Het Land aan de Overkant
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.
De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.
De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.