Dit zijn de 10 nieuwe restaurants bij de Nationale Restaurant Week

Geschreven door Diningcity
Gepubliceerd op 29 november 2022 • Leesduur 4 minuten minuten

Ja het is weer zo ver: De Nationale Restaurant Week is weer van start gegaan! Ook deze editie kunt u heerlijk culinair uit eten voor een goede prijs. Dan rest alleen nog de vraag waar gaat u reserveren? Daar helpen wij u graag bij. Dineren bij het oude vertrouwen of een nieuwkomer proberen? Met genoegen stellen wij deze 10 nieuwkomers aan u voor! Bij welk restaurant laat u uw smaakpapillen prikkelen met heerlijke gerechten?

Spring naar

Beleef een geweldig gastronomische avond bij Oh Restaurant in Koksijde

Op zoek naar een trendy en hip restaurant? Bij Oh Restaurant in Koksijde bent u aan het juiste adres voor een gastronomische ervaring! Hier kunt u verbluffende smaakcombinaties verwachten. De chef haalt zijn ingrediënten uit de omgeving en combineert hij met wereldse smaken. Dit resulteert in een ware harmonie van smaken op uw bord, een groots spektakel. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Een aanbod van lichte en verfijnde gerechten, wereldse wijnen en klassiekers uit de Franse -en Belgische keuken: uw smaakpapillen worden hemels vertroeteld. Wanneer komt u deze -oh- zo geweldige gastronomie beleven?

Proef de authentieke gerechten bij l’Histoire in Boechout

In een karakteristiek pand in Boechout is Restaurant l'Histoire te vinden. Het pand staat er al een tijdje, maar het restaurant is nog maar vijf jaartjes jong. Maar in die vijf jaar zijn ze enorm succesvol en populair geworden! Door het naleven van hun culinaire waarden, blijven ze tot op de dag van vandaag geliefd. l’Histoire gaat altijd voor kwaliteit en de verse ingrediënten voor hun seizoensgebonden menukaart. Daarnaast draait alles om een persoonlijke aanpak en zal het personeel er alles aan doen om u en uw gezelschap een compleet verzorgde avond te bezorgen!

Maak kennis met de onvergetelijke smaken van Brasserie Thijm in Schilde

Bij Brasserie Thijm wordt u verwelkomt door gastvrouw Christine. Christine zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw bezoek! Chef Tim bereidt ondertussen de lekkerste gerechten voor u met dagverse ingrediënten en met respect voor de vier seizoenen. De menukaart staat bomvol met overheerlijke gerechten en veranderd om de twee weken met nieuwe verrassende gerechten. Chef Tim zorgt voor een spektakel op de borden, Christine voor een spektakel naast de borden met bijpassende wijnen en een vlotte bediening. Kom het zelf ontdekken bij Brasserie Thijm!

Kwaliteit en fenomenale smaken bij Jerom in Antwerpen

Gevestigd in een prachtig oud en karakteristiek pand, vindt u Restaurant Jerom midden in het prachtige Antwerpen. Binnen voelt u zich meteen welkom door het chique maar moderne interieur. In dit restaurant draait alles om de ambacht en het product. De gerechten worden bereiden met verse producten uit eigen moestuin. De chef bereid voor u verse seizoensgebonden gerechten waarbij internationale invloeden kom kijken. Het team zal u met open armen verwelkomen en u een prachtige culinaire ervaring verzorgen.

Hoogwaardige (vlees)gerechten bij Pur Boeuf in Berlare

Bij restaurant Pur-Boeuf dineert u met een uitzicht op het excentrieke Donkmeer. Bij Pur-Boeuf wordt de meest veeleisende vleesliefhebber lyrisch van een perfect gerijpte en bereide côte à l'os of filet pur. De jonge eigenaar, Jeff Hanselaer, is een gedreven man met vakkennis en visie. De familie Hanselaer heeft een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardig rundvlees. Geen wonder dat Jeff deze sterke troeven uitspeelt in zijn restaurant. Reserveer nu uw tafel en ervaar een uniek concept, gerund met een visie en vooral met aandacht voor kwaliteit.

Heerlijk kwalitatief tafelen bij Vividu in Harelbeke

Met een warm onthaal heten gastvrouw Nicky en chef Laurent u welkom bij restaurant Vividu in Harelbele! Het tweemansteam runt met passie en liefde het restaurant en laat het floreren als nooit tevoren. Chef Laurent combineert zijn Vlaamse roots met zijn passie voor de Italiaanse keuken. Enkel met hoogwaardige ingrediënten met excellente kwaliteit gebruikt hij voor zijn gerechten. Deze worden zorgvuldig uitgekozen en komen vervolgens helemaal tot hun recht door zijn excentrieke technieken. Proef heerlijke authentieke Italiaanse top gerechten met gewaagde combinaties bij Vividu!

Geniet van de verrassende en harmonieuze smaken van Mêzon in Uccle

Voor ieder wat wils bij restaurant Mêzon in Ukkel. Beleef hier de verfijnde en heerlijke gerechten uit de Belgische en Franse keuken. Toch moet u niet gek opkijken als er ook heerlijke gastronomische gerechten uit andere werelddelen op de kaart staan. Vol met trots presenteert de chef zijn creaties aan tafel. Het enige wat u moet doen is genieten van de verrassende gerechten die perfect in harmonie zijn als het gaat om smaakcombinaties.

Maak kennis met de 100% plantaardige keuken van Wildn in Antwerpen

Ga mee op een culinaire reis bij restaurant Wildn in Antwerpen. Tweesterrenchef Bart de Pooter nodigt u uit voor een gastronmische ervaring in zijn restaurant. Bij aankomst merkt u de prachtige architectuur van het monumentale pand, binnen voelt u de warme ambiance van het restaurant. Chef Bart laat u uitzonderlijk genieten van gerechten die 100% plantaardig zijn. De groenten voor restaurant Wildn komen uit het landbouwproject 'Grond Zoekt Boer'. Een ecosysteem verspreid over 12 hectare land welke ruimte biedt voor ethische en duurzame landbouw. Het menu wordt dan ook gebaseerd op de seizoenen van de natuur. Zo proeft u wat de natuur werkelijk te bieden heeft dankzij de verrassende creaties van chef Bart!

Proef het beste van de zee bij De Pastorie in Zevergem

Ten zuiden van Gent in het dorpje Zevergem ligt het prachtige landhuis van restaurant De Pastorie. Dit restaurant wordt gekenmerkt door haar rustige en gezellige karakter. In het restaurant zijn er prachtige muurschilderingen te vinden, ook is er een open kitchen waardoor u de chef uw gerechten ziet voorbereiden. Chef-kok Ruben Lamiroy won de prijs "Eerste kok van België" in 2021. Door zijn wereldwijde ervaring weet hij als geen ander de lekkerste gerechten te koken, geniet hier van de best bereide vis en zeevruchten!

Samen genieten van heerlijk eten doet u bij Club Deux in Boechout

Club Deux is niet alleen nieuw bij de Nationale Restaurant Week maar is pas in 2022 opgericht door twee collega's die dezelfde visie hadden. Zij droomde om een plek te creëren waar mensen samenkomen en genieten van hun tijd met lekker eten in een mooie omgeving. Een plek waar muziek zich mengt met buitengewoon eten en paart met geweldige drankjes en cocktails. Dit hebben ze ook zeker weten te realiseren. Het interieur is modern en warm waar u heerlijk kan ontspannen. Het menu bestaat uit gerechten uit de hele wereld, maar vooral geïnspireerd door de Mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken. Hier kunt u dus genieten van heerlijk eten, een sfeervol interieur en fijne muziek. Wat wilt u nog meer?

Wat is uw culinaire voorkeur?

We hopen dat u net zo tevreden bent met de nieuwe restaurants als ons. Het zijn stuk voor stuk culinaire toppers met een eigen interieur, keuken en identiteit. Toch nog op zoek naar een alternatief? Gelukkig hebben we een heel ruim aanbod aan restaurants waardoor we voor iedereen een perfect passend restaurant hebben. Waar gaat u heerlijk dineren?

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden