Consultez 22 avis sur Jardin Public
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Lekker eten en vriendelijke service
Een leuk kader (verstopt in een park), een mooie en klassevolle zaak met top bediening en interessante gasten
Gezellig en ruim terras.
Diner was verzorgd. Zeker de betere brasserie keuken.
Wij gaan zeer vaak eten en voor deze prijs was dit echt niet ok en verwacht ik meer.
Bediening was niet in orde en er werden van begin tot einde fouten gemaakt en geen enkele keer excuses gehad. Ober kwam zelf 1x aan tafel zeggen dat ik had moeten zien dat ze verkeerde borden gegeven hadden aan ons?! Heel onprofess...
Wij gaan zeer vaak eten en voor deze prijs was dit echt niet ok en verwacht ik meer.
Bediening was niet in orde en er werden van begin tot einde fouten gemaakt en geen enkele keer excuses gehad. Ober kwam zelf 1x aan tafel zeggen dat ik had moeten zien dat ze verkeerde borden gegeven hadden aan ons?! Heel onprofessionneel en onbeleefd. Daarna negeerde hij mij hele avond. Eten was ook niet goed van smaak heel simpel en niet beste kwaliteit wat ik wel verwacht voor 55euro menu. Al veel beter gegeten voor minder geld. Buiten bediening was eten dus ook niet wat ik verwachtte. Enige positief was interieur was mooi en mooi terras. Spijtig ik zou liever positief zeggen maar eerlijk is eerlijk rekening 165euro voor 2 personen en niet genoten is veel geld.
Een echte aanrader. Uitgebreide wijnkaart👍
Carte Tous les restaurants à Berchem et ses environs.
À propos de Jardin Public
Cuisine: Belge, Française, Classique
Situé à Anvers, le restaurant Jardin Public est installé dans un beau bâtiment. L'ancienne maison d'habitation et de travail du peintre Joris Nauwelaerts, datant de 1911, a été transformée en restaurant et abrite Jardin Public depuis 2009. Le restaurant dispose de trois belles salles à manger, chacune avec une atmosphère différente. Ainsi, Jardin Public veille à ce que vous déjeuniez ou dîniez toujours dans le bon cadre. Le chef Ben Van den Wijngaert et son équipe apportent chaque jour la qualité de la cuisine classique dans les assiettes de leurs hôtes. Des créations contemporaines raffinées trouvent également leur place dans votre assiette.