En Faim

Belgisch, Frans | €€€
6,7 (5 reviews)
80% aanbevolen

Wat 5 mensen zeggen over En Faim

6.7 Gebaseerd op 5 reviews. 80% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

De ravioli was superlekker, maar bij de andere gerechten vonden we dat de onderdelen apart wel lekker waren, maar de combinatie niet altijd even geslaagd. Voor de service had ik de indruk dat ze met nieuwe mensen werkten. Mijn man had de menu met aangepaste wijn genomen, maar zat toch lange tijd met een leeg glas,...

Lees hele review

De ravioli was superlekker, maar bij de andere gerechten vonden we dat de onderdelen apart wel lekker waren, maar de combinatie niet altijd even geslaagd. Voor de service had ik de indruk dat ze met nieuwe mensen werkten. Mijn man had de menu met aangepaste wijn genomen, maar zat toch lange tijd met een leeg glas, wat ons in andere restaurants nog nooit overkomen is. Bij de vraag welk dessert wij verkozen, hebben wij de kelner moeten helpen, want hij stelde ons niet het dessert van het menu voor. Het restaurant is mooi, maar heel rumoerig. Je kon perfect verstaan wat er aan de andere tafel gezegd werd. Dit vond ik wel storend.

Gwendoline Vereecke op 20 december 2021
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 5

Het restaurant heeft een update nodig.

Christelle De Pestel op 18 december 2021
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

heel lekker gegeten, vriendelijke bediening

Alain Terryn op 29 november 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Hadden meer verwacht van de wijnformulier

Lima op 26 november 2021
Geverifiëerd

"Ontgoocheling"
4.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 2

Midden in dit mooie restaurant staat er nu een grote toonbank met afhaalproducten en lelijke TL lichten.het maakt de intieme sfeer,die er ooit was ,stuk..vroeger kwam ik er voor de intieme sfeer,die is er niet meer.de prijs van de wijnen swingen de pan uit,er is geen huiswijn op de kaart.eten was ok.ontgoocheld.

marthe op 21 november 2021
Geverifiëerd
Evelien heeft gereageerd op 03 december 2021

Beste
Jammer om te lezen dat dit uw ervaring is.
Het klopt inderdaad dat wij sinds corona een toonbank hebben gezet. We hebben erg ons best gedaan om een exemplaar te kiezen die meegaat met geheel van de zaak, wat volgens het grotendeel van onze klanten ook goed gelukt is. Het is zo, dat ook wij net als zovelen in onze sector heel creatief moeten zijn om om deze crisis te bestrijden. De nieuwe afhaalformule blijkt tot op vandaag een beslissing die heel erg nodig was en nog steeds is. We nemen uw opmerking betreffende het tl-licht zeker mee.
Wat niet klopt is uw reactie betreffende de wijnen. Wij bieden een aangepaste wijnformule aan aan 20 euro per persoon. Hiervoor krijgt aangepaste wijn , een glas en repasse bij voorgerecht en een glas en repasse bij hoofdgerecht, dus dit komt op 3 glazen wijn per persoon en water inbegrepen. Als u dit uitrekent, kan u bezwaarlijk zeggen dat dit duur is voor de wijnen die geschonken worden .
Daarnaast is er ook huiswijn te krijgen per glas aan €6. Zowel wit, rood als rosé. Ook hiervoor maken wij steeds een persoonlijke selectie in samenwerking met verschillende, gerespecteerde wijnhuizen en leveranciers. En dan hebben wij ook nog een uitgebreide wijnkaart waar zowel de klassiekers als wereldwijnen opstaan. De prijzen starten vanaf 39 euro, wat volgens ons mening zeer schappelijk is. Dus aan keuze en aanbod is er geen tekort.
We vonden het belangrijk om dit toch even recht te zetten.
Met vriendelijke groet
Nick en Evelien

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lauwe e.o.

Toon telefoonnummer

Over En Faim

Keuken: Belgisch, Frans

Restaurant En Fain is een plek die meegaat met de tijd; wat vroeger het chique, lang uitgbreide tafelen de norm was, ligt de nadruk en verlangen nu vooral op gezellig en ongedwongen dineren.

Voor degenen die het toch liever iets traditioneler houden biedt En Faim ook een wisselend themamenu.

De keuken kookt met gewaagde ingredienten om de gast te verbazen met smaken en creaties. En Fain is een plek die voor warmte en klasse staat. Wanneer kan team En Fain u welkom heten?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lauwe e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden