Consultez 22 avis sur Hostellerie Vivendum*
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
We werden hartelijk ontvangen en naar een prachtige kamer gebracht. Heel praktisch en stijlvol in gericht. Het bed was voor onze smaak wat te zacht. Fijn was dat ons hondje ook mee mocht. Alleen niet het restaurant in natuurlijk. Het eten was echt heerlijk en prachtig opgemaakt. Het wijn arrangement paste perfect bi...
Plus d'informationsWe werden hartelijk ontvangen en naar een prachtige kamer gebracht. Heel praktisch en stijlvol in gericht. Het bed was voor onze smaak wat te zacht. Fijn was dat ons hondje ook mee mocht. Alleen niet het restaurant in natuurlijk. Het eten was echt heerlijk en prachtig opgemaakt. Het wijn arrangement paste perfect bij de gerechten en we kregen goede uitleg bij de wijnen en gerechten. Er is een open keuken en de chef kwam ook nog even checken of alles naar wens was. Het ontbijt de volgende ochtend was ook zeer uitgebreid en goed verzorgd! De omgeving is prachtig en birdt vele mogelijkheden. Een echte aanrader!
Super lekker gegeten met een mooi wijn arrangement
Mooie kamer en een heerlijk ontbijt
Uitstekend gegeten. De gerechten zijn ware kunstwerkjes zowel visueel als in de mond indrukwekkend. De overnachting was iets minder. Het bed is erg zacht en zakt behoorlijk in. De douche is fantastisch net als het ontbijt.
Absoluut top dineren.
Carte Tous les restaurants à Dilsen-Stokkem et ses environs.
À propos de Hostellerie Vivendum*
Cuisine: Belge, Française, Fruits de mer
Sur les rives de la Meuse limbourgeoise se trouve le village idyllique de Dilsen-Stokkem. Alex et Marianne Clevers ont transformé une ancienne maison d'aumônier construite en 1734 pour réaliser leur rêve et en faire un restaurant et un hôtel. Pendant la rénovation, l'histoire du bâtiment a été restaurée. Les cheminées séculaires et les voûtes en auge sont encore visibles dans tout le bâtiment.
Le restaurant étoilé est moderne et constitue un endroit merveilleux pour les amateurs de gastronomie et de tranquillité. Le coin salon avec des fauteuils bas et une cheminée ouverte complète le tout.
Le chef Alex explique ses plats légers et raffinés à la table. Alex cuisine en français, en utilisant autant que possible des produits locaux.