Consultez 45 avis sur Dok 54
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
het eten was lekker, zonder meer. bediening zeer goed en snel, sfeer iets minder door de accoustiek.
Was ok, maar zeker niet bij de betere restaurants
Correcte en vlotte bediening, lekker eten, voldoende ruime porties, voor herhaling vatbaar
Heel lekker eten, we komen zeker terug!
Op zich lekker gegeten maar paste niet echt in het rijtje van de andere klasserestaurants van Dining with the stars.
Bij aankomst lang moeten wachten op een ontvangst, onze jassen hebben we zelf moeten weghangen, de tafel was nog niet volledig gedekt hoewel we op het afgesproken uur aankwamen. Door de industriël...
Plus d'informationsOp zich lekker gegeten maar paste niet echt in het rijtje van de andere klasserestaurants van Dining with the stars.
Bij aankomst lang moeten wachten op een ontvangst, onze jassen hebben we zelf moeten weghangen, de tafel was nog niet volledig gedekt hoewel we op het afgesproken uur aankwamen. Door de industriële inrichting was het ook erg lawaaierig in het restaurant.
Bediening was vriendelijk maar vergat af en toe de gerechten toe te lichten. Er heerste eerder een volkse sfeer. Lijkt me ideaal als bistro na het werk. Als gastronomisch restaurant lijkt het me wat hoog gegrepen.
Gerechten waren ok maar de porties mochten gerust wat groter met wat meer groenten en aardappelen/rijst/ puree om er volwaardige gerechten van te maken.
Naar mijn gevoel wat te duur voor wat je kreeg. Zeker de voorgerechten met vis (1 coquille en een mini stukje vis) waren wat teleurstellend. Goed dat er bij de eerste drie gerechten brood werd gebracht, anders waren we met honger buiten gegaan.
Leuk voor een hapje na het werk maar als gastronomisch restaurant zou ik het niet aanbevelen.
Carte Tous les restaurants à Anvers et ses environs.
À propos de Dok 54
Dok 45 est un lieu où l'invité est central, où l'on prend toujours le temps de lui parler. De la bonne nourriture avec un service personnalisé, tel est l'objectif de Dok 54 !
Les chefs combinent la cuisine belge et thaïlandaise. Une combinaison que l'invité ne goûtera pas tous les jours. Le chef Ludo travaille dans le secteur de la restauration depuis plus de 45 ans. La cuisine est une grande passion et cela se voit.
Allez-vous vous laisser embarquer dans l'aventure du chef?