Consultez 34 avis sur Mistinguett
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Smakelijke kennismaking met Mistinguett. We waren ingeschreven en hadden herinneringsberichten van Dining with the stars ontvangen. Mistinguett kon ons niet terugvinden in hun systeem en toch konden we aansluiten bij de lunch. Vriendelijk!
Hier komen we nog eens terug want de andere gerechten (niet specifiek voor diningcity) mochten er zijn.
Lekker gegeten. Het aardappelsoep was zeer lekker met de truffel in.
Het voorgerecht, gelakte prei met feta was fris en zeer lekker van smaak.
De parelhoen was ook weer zeer lekker, met toets zout erop,...
Dessert was met bloedappelsien en yoghurt. Dit vond mijn vrouw zeer lekker. Ik iets minder, anderzijds ...
Plus d'informationsLekker gegeten. Het aardappelsoep was zeer lekker met de truffel in.
Het voorgerecht, gelakte prei met feta was fris en zeer lekker van smaak.
De parelhoen was ook weer zeer lekker, met toets zout erop,...
Dessert was met bloedappelsien en yoghurt. Dit vond mijn vrouw zeer lekker. Ik iets minder, anderzijds was het wel fris en licht dus perfect om af te sluiten.
Kortom een leuke ervaring in ons thuisstad Aarschot.
Zeer lekker eten. De bediening was iets minder. Geen uitleg over de gerechten en wijnen.
Heel lekker gegeten in een gezellig restaurant met super toffe bediening!
De gerechten waren verzorgd en oogden goed. Voldoende creativiteit in de borden. Wel geen wauw-gevoel qua smaken. De bediening was ondermaats. telkens moeten vragen wat er op het bord lag. Voorkomen wat slordig.
Carte Tous les restaurants à Aarschot et ses environs.
À propos de Mistinguett
Cuisine: Belge, Fruits de mer
Francesca Sterckx est née le 26 octobre 1988 à Diest. À l'âge de 20 ans, elle fait ses premiers pas dans l'industrie hôtelière à l'école hôtelière Ter Duinen à Koksijde. Ici, elle a appris toutes les ficelles du métier et a suivi une année supplémentaire de restaurant de spécialités et de cuisine du monde. Elle a ensuite suivi une autre année de spécialisation en pâtisserie-chocolaterie à Ter Groener Poorte à Bruges.
Après sa formation, elle a effectué un stage dans les cuisines suivantes, entre autres, Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, France), MOO (Barcelone, Espagne), Arrop (Valence, Espagne) et Hof ter Hulst (Hulshout, Belgique ). Après ses stages, Francesca a travaillé dans les restaurants étoilés suivants : De Tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof (chef de Bornem De Becker) et 't Fornuis (chef d'Anvers Johan Segers).
Après 5 ans, elle commence maintenant un nouveau défi dans sa carrière. Avec l'ouverture de son propre bistro Mistinguett, Fran a trouvé un endroit où elle peut transformer de manière créative toutes ces années d'expérience en plats délicieux.-