Consultez 181 avis sur August Wijnbar
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Zoals altijd blijft August Wijnbar niet teleurstellen: heerlijke gerechten, altijd vriendelijke bediening, zeer lekkere aangepaste wijnen!! Wij komen hier sowieso nogmaals terug!
Enige verbeterpuntje : uitzonderlijk kwamen de gerechten zéer laat op gang (anderhalf uur na reservatie zijn we gestart met het 5-gangendiner..)
Het eten was voortreffelijk (op een grote graat in de schelvis en stukjes schaal in de noordzeekrab na), maar de service was beneden alle peil voor een restaurant in deze prijsklasse: opdienen met de duim in het bord (meerdere malen), een bord met een scherf af, de "bijpassende wijnen" die op zich lieten wachten, de...
Plus d'informationsHet eten was voortreffelijk (op een grote graat in de schelvis en stukjes schaal in de noordzeekrab na), maar de service was beneden alle peil voor een restaurant in deze prijsklasse: opdienen met de duim in het bord (meerdere malen), een bord met een scherf af, de "bijpassende wijnen" die op zich lieten wachten, de Pouilly Fumé die werd "vergeten"... Het zijn misschien details, maar een groot aantal van deze "details" zorgt er wel voor dat de hele ervaring flink naar beneden wordt getrokken. Jammer, want het eten zelf was uitstekend.
Het eten was top, goede service en leuke locatie in de wijnkelder. Voor herhaling vatbaar
Zeer lekkere gerechten en mooi gepresenteerde borden met goede service. Enkel een gewone kaart zou mogen voor mensen die niet met het het systeem QR -scan vertrouwd zijn.
aangename locatie, vriendelijk personeel , correcte bediening, eten was verrassend wegens de oosterse toets, nieuwe smaken , nieuwe ervaringen
Dessert was een openbaring
Een beetje jammer dat het personeel met 'de afwas' voortdurend langs de tafels moesten passeren.
Carte Tous les restaurants à Lennik et ses environs.
À propos de August Wijnbar
Quel meilleur endroit pour déguster un délicieux verre de vin accompagné de créations culinaires que ce bâtiment historique qui abrite à la fois un magasin de vin et un restaurant ? Les vieilles poiriers en façade trahissent la tradition du bâtiment. La maison elle-même a été construite en 1745 et en 1860, le cave de vin Huis Vossen a été fondé. Depuis 2017, une partie du bâtiment a été convertie en l'August Wijnbar.
Le chef Sam Verstuyf se retrouve aux fourneaux depuis un certain temps maintenant. À 19 ans, il apprend les ficelles du métier chez De Pastorale**, San Daniele* et Sea Grill**. Il a rapidement développé son propre style unique et a décidé de reprendre l'August Wijnbar en octobre 2019. Sam, avec Bruce et Jo à ses côtés, vous présente à chaque fois les combinaisons de saveurs les plus surprenantes.
Lorsque vous entrez dans August, vous vous retrouvez dans une vieille et charmante maison. Les tables sont disposées dans les différentes pièces de l'ancien bâtiment. Chaque chambre possède une atmosphère unique. D'un salon authentique à un confortable salon de champagne et d'un salon contemporain avec vue sur la cuisine à une place dans notre boutique de vin.