Consultez 66 avis sur L'air des Sens
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Het afgelopen weekend genoten wij van een heerlijke lunch in L’air des Sens. Het interieur is puur en licht. Hetzelfde geldt voor de superlekkere en de mooi gepresenteerde gerechtjes van het Menu “Leeuwse Velden”. Ook de begeleidende Franse en Duitse wijnen waren allen een schot in de roos. Opmerkelijk is dat zowel ...
Plus d'informationsHet afgelopen weekend genoten wij van een heerlijke lunch in L’air des Sens. Het interieur is puur en licht. Hetzelfde geldt voor de superlekkere en de mooi gepresenteerde gerechtjes van het Menu “Leeuwse Velden”. Ook de begeleidende Franse en Duitse wijnen waren allen een schot in de roos. Opmerkelijk is dat zowel de kok als de gastvrouw hun professionele leven buiten de horeca zijn begonnen. Na 25 jaar in totaal verschillende sectoren te hebben gewerkt, begonnen ze hun droom te realiseren en hebben ze van hun passie hun beroep gemaakt met meerdere beloningen als resultaat. We gaan zeker nog eens terug!
Veel groentjes, leuke creaties, lekkere Duitse wijnen
Wat een heerlijke ontdekking en nooit gedacht dat ik zo wild kon zijn van een bordje erwten! Wat een smaakbommetjes waren me dat. De geroosterde bloemkool al nagemaakt.
Ondanks dat we de enige aanwezigen waren in het restaurant zijn we zeer goed bediend geworden door de gastvrouw en het eten was superlekker. Zeker een aanrader.
Zalige namiddag gehad, fantastisch eten, een culinair genot en vernieuwende smaken.
Het is onze passie om gasten te verrassen en een unieke ervaring mee te geven! Dankjewel Natasja.
Carte Tous les restaurants à Léau et ses environs.
À propos de L'air des Sens
Cuisine: Belge
Le chef de cuisine David Schulz, philosophe, psychologue et musicien dans une vie antérieure, a commencé en autodidacte et a suivi les cours nécessaires pendant plusieurs années dans de petites et grandes maisons. Inspiré par les saisons et la nature, David présente une cuisine contemporaine légère et créative. Le bâtiment datant de 1900 est situé dans le centre historique de Zoutleeuw et offre actuellement de la place pour 20 couverts. Dans un cadre intime et chaleureux, Anna Kempeneers (historienne) présente les menus de dégustation avec les vins correspondants.
Dankjewel An voor de mooie feedback! Anna