Consultez 105 avis sur Publiek*
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Lekker en verfijnd
bangelijk lekker gegeten, verfijnd, een aanrader
Nu begrijp ik waarom " Publiek " genaamd : een ster is inderdaad neergedaald voor onder de mensen .
Heerlijke , verrassende en vernieuwende gerechten die zonder poespas worden opgediend en die mij mijn smaakorgaan opnieuw hebben laten ontdekken . Elk gerecht ook een streling voor het oog zoals men die normaal sle...
Plus d'informationsNu begrijp ik waarom " Publiek " genaamd : een ster is inderdaad neergedaald voor onder de mensen .
Heerlijke , verrassende en vernieuwende gerechten die zonder poespas worden opgediend en die mij mijn smaakorgaan opnieuw hebben laten ontdekken . Elk gerecht ook een streling voor het oog zoals men die normaal slechts in de toprestaurants van dit landje te bewonderen krijgt
Bediening ongekunsteld , efficient en met respect voor de gasten . Een aangenaam losse sfeer en toch professioneel
Eerlijke prijzen en geen " gepush " voor allerlei extra's
Wat die kerels daar in hun open keuken uitspoken is van topniveau en zodanig vernieuwend dat voor een keertje zelfs Michelin heeft ingezien dat zij eens moesten afstappen van hun koppeling van sjiek en goed . En Gault & Millau , dat ik normaal eigenlijk meer waardeer , moet er dringend een punt bijlappen willen ze mijn waardering behouden
Meermaals gaan eten met dit concept,deze keer middelmatige ervaring,vriendelijk personeel,leuk je tafeltje zelf te mogen kiezen,maar we schrokken van de wijnprijzen,en bovendien beviel geen van de bijpassende wijnen,88 euro,ons,natuurlijk is dit persoonlijk,maar geef ons traditie, er werden ook biertjes en zelfs ...
Plus d'informationsMeermaals gaan eten met dit concept,deze keer middelmatige ervaring,vriendelijk personeel,leuk je tafeltje zelf te mogen kiezen,maar we schrokken van de wijnprijzen,en bovendien beviel geen van de bijpassende wijnen,88 euro,ons,natuurlijk is dit persoonlijk,maar geef ons traditie, er werden ook biertjes en zelfs blikjes op de tafels geserveerd, alles gebeurde snel...iets te zelfs.
De setting is meer dan minimaal,ook de toiletten, boven, en eentje voor iedereen. Enfin wij verwachtten net iets meer van een sterrenrestaurant, het eten was qua prijs ok,maar bij een hoofdgerecht alleen maar brood???,weinig creatief...
Komen we terug?niet onmiddellijk...
Zeer mooie eerste kennismaking, zowel met het restaurant als met de formule.
Hi Greet,
Dikke merci voor deze fijne review :-)
Carte Tous les restaurants à Gand et ses environs.
À propos de Publiek*
Cuisine: Moderne
Le restaurant Publiek est situé à Gand et n'est pas votre restaurant étoilé typique. Le Chef, Olly Ceulenaere, transforme les légumes et les ingrédients moins connus en plats au niveau gastronomique grâce à des préparations complexes. L'équipe tire le meilleur parti de chaque produit avec sa propre créativité. La carte change au gré des inspirations. L'intérieur est chaleureux et cosy. La convivialité et la convivialité sont donc au cœur du restaurant Publiek. Bref, un lieu incontournable. Découvrez dès maintenant le restaurant Publiek et laissez-vous embarquer dans un voyage de découverte gastronomique.
Hi Monique,
Bedankt voor uw bericht.
We zien onszelf als een a-typisch sterrenrestaurant waar de service vlot is en de setting modern en casual. Jammer dat dit u niet bevallen is.
Onze aangepaste natuurwijnen zijn 44 euro per persoon. Had ons maar gezegd dat het niet volledig naar uw smaak was, dan hadden we iets anders kunnen schenken!
Er worden inderdaad meer en meer bieren in blikjes gemaakt. Dit is vrij modern maar even lekker als bier in flesjes, beloofd! ;-)
We hopen dat ons vriendelijk personeel en ons lekker eten u bijblijft en u onze hedendaagse setting een nieuwe kans wilt geven!
Heel graag tot een volgende keer,