Publiek*

Modern | €€€ | Menu
9,2 (96 reviews)
96% aanbevolen

Wat 96 mensen zeggen over Publiek*

9.2 Gebaseerd op 96 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk ongedwongen"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Top lunch in een aangenaam kader met heerlijke gerechten.

Kjell V op 23 maart 2024
Geverifiëerd

"Steile trap naar boven voor toilet is een beetje een minpuntje "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker en verfijnd

Ariane Van Vlaenderen op 22 maart 2024
Geverifiëerd

"commentaar lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

bangelijk lekker gegeten, verfijnd, een aanrader

Christianne Deckers op 21 maart 2024
Geverifiëerd

"Bijzonder geslaagd experiment in eten en aanpak "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Nu begrijp ik waarom " Publiek " genaamd : een ster is inderdaad neergedaald voor onder de mensen .

Heerlijke , verrassende en vernieuwende gerechten die zonder poespas worden opgediend en die mij mijn smaakorgaan opnieuw hebben laten ontdekken . Elk gerecht ook een streling voor het oog zoals men die normaal sle...

Lees hele review

Nu begrijp ik waarom " Publiek " genaamd : een ster is inderdaad neergedaald voor onder de mensen .

Heerlijke , verrassende en vernieuwende gerechten die zonder poespas worden opgediend en die mij mijn smaakorgaan opnieuw hebben laten ontdekken . Elk gerecht ook een streling voor het oog zoals men die normaal slechts in de toprestaurants van dit landje te bewonderen krijgt

Bediening ongekunsteld , efficient en met respect voor de gasten . Een aangenaam losse sfeer en toch professioneel
Eerlijke prijzen en geen " gepush " voor allerlei extra's

Wat die kerels daar in hun open keuken uitspoken is van topniveau en zodanig vernieuwend dat voor een keertje zelfs Michelin heeft ingezien dat zij eens moesten afstappen van hun koppeling van sjiek en goed . En Gault & Millau , dat ik normaal eigenlijk meer waardeer , moet er dringend een punt bijlappen willen ze mijn waardering behouden

Jan Huylenbroeck op 21 maart 2024
Geverifiëerd

"Op zoek naar een nieuwe ontdekking"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Meermaals gaan eten met dit concept,deze keer middelmatige ervaring,vriendelijk personeel,leuk je tafeltje zelf te mogen kiezen,maar we schrokken van de wijnprijzen,en bovendien beviel geen van de bijpassende wijnen,88 euro,ons,natuurlijk is dit persoonlijk,maar geef ons traditie, er werden ook biertjes en zelfs ...

Lees hele review

Meermaals gaan eten met dit concept,deze keer middelmatige ervaring,vriendelijk personeel,leuk je tafeltje zelf te mogen kiezen,maar we schrokken van de wijnprijzen,en bovendien beviel geen van de bijpassende wijnen,88 euro,ons,natuurlijk is dit persoonlijk,maar geef ons traditie, er werden ook biertjes en zelfs blikjes op de tafels geserveerd, alles gebeurde snel...iets te zelfs.
De setting is meer dan minimaal,ook de toiletten, boven, en eentje voor iedereen. Enfin wij verwachtten net iets meer van een sterrenrestaurant, het eten was qua prijs ok,maar bij een hoofdgerecht alleen maar brood???,weinig creatief...
Komen we terug?niet onmiddellijk...

Monique Verlinde op 21 maart 2024
Geverifiëerd
Fleur heeft gereageerd op 21 maart 2024

Hi Monique,
Bedankt voor uw bericht.

We zien onszelf als een a-typisch sterrenrestaurant waar de service vlot is en de setting modern en casual. Jammer dat dit u niet bevallen is.
Onze aangepaste natuurwijnen zijn 44 euro per persoon. Had ons maar gezegd dat het niet volledig naar uw smaak was, dan hadden we iets anders kunnen schenken!
Er worden inderdaad meer en meer bieren in blikjes gemaakt. Dit is vrij modern maar even lekker als bier in flesjes, beloofd! ;-)

We hopen dat ons vriendelijk personeel en ons lekker eten u bijblijft en u onze hedendaagse setting een nieuwe kans wilt geven!

Heel graag tot een volgende keer,

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publiek*

Keuken: Modern

Restaurant Publiek is gelegen in Gent en is niet uw typische sterrenrestaurant. De Chef, Olly Ceulenaere, maakt van groenten en minder gekende ingrediënten gerechten op gastronomisch niveau doormiddel van complexe bereidingen. Het team haalt het beste uit elk product met een zeer eigen creativiteit. Het menu wisselt met de inspiraties mee. Het interieur is warm en gezellig. Gemoedelijkheid en gezelligheid staan dan ook centraal in restaurant Publiek. Kortom, een plek waar u geweest moet zijn. Maak nu kennis met restaurant Publiek en laat u meenemen op een gastronomische ontdekkingsreis.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Gent e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden