Knife fork icon red

Vrijmoed**

67,50 €

Lunch magnifique Michelin 4 services

Vrijmoed**

8,9 (27 avis)

Lunch magnifique Michelin 4 services 67,50 €

Réserver une table

Offre
Lunch magnifique Michelin 4 services
67,50 €

Le restaurant Vrijmoed** a été élu comme l’un des gagnants de la Semaine du Restaurant 2019 avec une note de 8,94.

Sur la base des avis des clients, le restaurant Vrijmoed** a été élu comme l'un des gagnants de la Semaine du Restaurant 2019. Le restaurant sert un menu de gagnant lors de cette édition spéciale.

Si vous voulez profiter de ce menu délicieux au restaurant Vrijmoed**, réservez votre table maintenant et profitez d’un moment d’exception.

Veuillez prendre note que les places sont limitées.

Réservez donc à temps.

Réserver une table Réserver une table
  • Profitez de cette offre jusqu'à 29 février 2020
  • Offre non cumulable avec d'autres offres en cours
  • Les prix affichés sont par personne
  • Réservez gratuitement et payez au restaurant
  • Les promotions sont uniquement disponibles en réservant sur diningcity.be

Consultez 27 avis sur Vrijmoed**

8.9
(27 avis)
Cuisine
9.6
Service
9.0
Ambiance
8.2
Donner son avis

"Smaken van schotels voor, met, van sterren."
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Ambiance 8

Sterren komen, sterren gaan, maar doen vooral dromen en…dat is wat we deden op een klaarlichte maar grijze middag in restaurant Vrijmoed in Gent. Dromen bij en van alles waarmee onze smaakpapillen overspoeld werden. Het werd één verwennerij van bij het aperitief (we kozen een mocktail op basis van veenbessen en...

Plus d'informations

Sterren komen, sterren gaan, maar doen vooral dromen en…dat is wat we deden op een klaarlichte maar grijze middag in restaurant Vrijmoed in Gent. Dromen bij en van alles waarmee onze smaakpapillen overspoeld werden. Het werd één verwennerij van bij het aperitief (we kozen een mocktail op basis van veenbessen en oranjebloesem) tot en met de koffie.
De ontvangst verliep hoffelijk en met een lofbetuiging over de helm en het fluovestje waarmee we, als fietsend publiek, het tweesterrenrestaurant te vroeg binnenkwamen. We kregen, zoals gevraagd, een plaatsje, ver verwijderd van de deur en hadden het voordeel in een relatief rustig, maar een te donker hoekje en niet te dicht bij onze tafelburen aan ons culinair avontuur te beginnen. De menukaart, met zorg samengesteld speciaal voor “dining with the stars”, lag klaar en werd al vlug voorzien van uitgebreide commentaar. Er werd zelfs gevraagd of er iets bijstond wat we niet mochten of wilden eten. Onmiddellijk werd er een plaatsvervangend gerechtje voor 1 persoon voorgesteld aan de tafel, om aan de champignons te kunnen ontsnappen. De bediening verliep heel vlot en de tussentijden werden gerespecteerd. Je voelde aan dat er voldoende medewerkers aanwezig waren die vriendelijk en met de juiste afstand (letterlijk en figuurlijk) ook vragen beantwoordden. Alle gerechten waren stuk voor stuk “smaaktoppers”. Het was heerlijk de tijd te kunnen en willen nemen om alles te degusteren en te savoureren. Om bij de juiste terminologie te blijven, vonden we “dé kers op de taart” het tafelbezoekje van de chef-kok, die voor de talrijke bezoekers (iets teveel voor wat de ruimte eigenlijk aankan, waardoor de rust niet echt gegarandeerd is) tijd maakte voor evaluatiebabbeltje.
Op een vrijblijvende manier werden voorstellen gedaan om aanvullingen te doen: aperitief, water en wijnen, een extra dessert en de koffie achteraf maakten dat de uiteindelijke rekening vlug hoge toppen bereikte. Maar voor een dergelijke gebeurtenis, gekoppeld aan een gelegenheid, mag het af en toe wat straffer. Zeker als het de moeite waard is, zoals onze beleving en belevenis in restaurant Vrijmoed, een sterrenrestaurant waar we ons behandeld voelden als sterren.

Claire Tollenaere à 22 février 2020
Vérifié

9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Ambiance 7

Smaakvolle keuken

eric stevens à 22 février 2020
Vérifié

"Heel lekker gegeten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Ambiance 8

Het was heel lekker

Filip De Reycke à 21 février 2020
Vérifié

9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Ambiance 9

Super lekker gegeten in een mooi kader met een vlotte bediening, we komen zeker terug

FREDDY VERVYNCK à 15 février 2020
Vérifié

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Ambiance 10

Terug genoten

Gaëtan Eechaudt à 15 février 2020
Vérifié

Carte Tous les restaurants à Gand et ses environs.

Vlaanderenstraat 22 9000 Gand

À propos de Vrijmoed**

Au restaurant Vrijmoed**, le chef Michaël Vrijmoed a trouvé un deuxième chez soi pour ses employés et lui-même. Michaël Vrijmoed peut être décrit comme un chef de la nouvelle génération.Dans son restaurant, situé au cœur de la ville animée de Gand, il propose une cuisine contemporaine pleine de dynamisme, sa propre signature et des saveurs pures. Une équipe jeune, dynamique et talentueuse lui soutient !

Vrijmoed n'est pas un restaurant ordinaire. Mais c'est un endroit où il donne sans cesse forme et goût à ses expériences, ses notes, ses réflexions individuelles et ses conversations avec les employés et les clients. Avec de nouveaux plats ou des versions améliorées. Ici, Michaël, au calme, travaille sur un répertoire d’aujourd’hui et de demain. Alors que maître et sommelier Benjamin De Buck et son équipe à la table créent de l'enthousiasme et offrent un fascinant verre rempli.

Réserver une table Réserver une table
Tous les restaurants à Gand et ses environs.

Offres de restaurants Diningcity

Je souhaite recevoir les meilleures offres de Diningcity.

Inscrivez votre restaurant

Vous êtes restaurateur et vous souhaitez promouvoir votre restaurant sur DiningCity. Inscrivez-vous dès maintenant !

S'inscrire gratuitement

Toutes les villes