Consultez 477 avis sur Restaurant Nuance**
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Ik had me na een subliem restaurantbezoek al dikwijls afgevraagd " Waarom krijgen ze geen ster ?" , maar in de Nuance heb ik het antwoord gekregen op mijn vraag . Het verschil was duidelijk : oogstrelende kunstwerkjes van het begin tot het eind en een smaakpallet om " U " tegen te zeggen ....alleen kon de kwaliteit ...
Plus d'informationsIk had me na een subliem restaurantbezoek al dikwijls afgevraagd " Waarom krijgen ze geen ster ?" , maar in de Nuance heb ik het antwoord gekregen op mijn vraag . Het verschil was duidelijk : oogstrelende kunstwerkjes van het begin tot het eind en een smaakpallet om " U " tegen te zeggen ....alleen kon de kwaliteit van de geserveerde wijnen niet tippen aan die van de gerechten ...dit mocht beter en iets meer zijn . Wat ik ook enorm waardeer , is het sympathieke gesprek met Thierry en zijn geschenk : het prachtige 15 jaar Nuance boek .
Klassezaak met ongedwongen sfeer en keuken op zeer hoog niveau.
Luisteren ook wat de klant wil ipv dingen proberen aan te smeren.
Eten prima met perfect afgestemde smaken.
Prijs voor het water echter ver overdreven 48€ voor 4 personen.
Puur verwennerij. Als je enkele glazen wijn bij neemt, die trouwens zeer goed gekozen werden door de sommelier, plus koffie en aperitief dan ben je toch gauw 400 euro kwijt
Maar dat was het dubbel en dik waard
Adembenemend. Top chef en bediening. Kunst op een bord en een smaak explosie in uw mond. Op naar derde ster!!!
Carte Tous les restaurants à Duffel et ses environs.
À propos de Restaurant Nuance**
Le restaurant Nuance tourne autour de qualité et un atmosphère agréable. Vous y trouverez les meilleurs plats dans une ambiance unique, avec un décor attrayant et un service irréprochable. Nuance est un peu de Paris avec une touche personnelle. Le chef Thierry Theys s'efforce de tirer le meilleur de lui-même, de son équipe, et de ses ingrédients. Cela est primordiale pour pouvoir s’améliorer tout le temps, et offrir à chaque client une expérience unique. En voyant les invités s'amuser, c'est ce qui compte pour le chef et son équipe.