Consultez 34 avis sur PAZZO
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
De ontvangst was hartelijk, begroet door de chef zelve, een tafeltje aan het venster met zicht over de ganse zaak, alsook buitenzicht. Het aperitief van het huis was top, als voorgerecht een heerlijke vitello tonato, tussengerecht ravioli met verse truffel erover, aan tafel geschraapt, dan het hoofdgerecht heerlijke...
Plus d'informationsDe ontvangst was hartelijk, begroet door de chef zelve, een tafeltje aan het venster met zicht over de ganse zaak, alsook buitenzicht. Het aperitief van het huis was top, als voorgerecht een heerlijke vitello tonato, tussengerecht ravioli met verse truffel erover, aan tafel geschraapt, dan het hoofdgerecht heerlijke skrei met risotto en warme groentjes en als dessert een koekje als bord, met daarin een flan met daarop een ovaal bolletje paars ijs met rondom verse aardbeien en slagroom. daarbij natuurlijk 'n lekker flesje witte wijn en achteraf nog 'n heerlijke koffie.
Dit alles aan tafel geserveerd door 'n tob kelner. Ene dikke proficiat ook aan de openkeuken met Ingrid Neven als chef.
Voor herhaling vatbaar en wij gaan er zeker terug!!!
Het was in orde , niet echt verrassend , na de vorige dag in L.E.S.S. ( Brugge ) te eten was dit niets speciaals , en dat terwijl de prijs in LESS goedkoper was dan in Pazzo . !
Toch ook ontgoocheld over de dure wijnkaart die niet in verhouding staat met het restaurant niveau , opnieuw vast stellen dat de wijnen bij LESS reeds bij 30 euro starten en dat vinden we wel correct .
vriendelijke en vlotte bediening. Lekker gegeten. Voorgerecht met haring was misschien een klein beetje uit balans. Ik bedoel daarmee ofwel een klein stukje haring meer ofwel een beetje minder van de coullis. Maar de smaken zaten wel goed. De combinatie van de sorbet met de haring is niet nieuw, maar nog steed...
Plus d'informationsvriendelijke en vlotte bediening. Lekker gegeten. Voorgerecht met haring was misschien een klein beetje uit balans. Ik bedoel daarmee ofwel een klein stukje haring meer ofwel een beetje minder van de coullis. Maar de smaken zaten wel goed. De combinatie van de sorbet met de haring is niet nieuw, maar nog steeds superlekker ! De risotto met truffel was gewoon de perfectie ! Alleen daarvoor is het restaurant een bezoekje waard. Voor klanten die geen aangepaste wijnen drinken was er een lekker glas chianti maar als je liever iets anders had kon dat ook.
Kortom, een zeer aangename (en lekkere) ervaring.
Het eten was perfect: timing, opdienen, de smaak, de variatie. Advies betreffende keuze wijn was uitermate goed. Een topper
Niet zo echt lekker om het eufemistisch uit te drukken. Had er meer van verwacht. Dure glazen wijn geserveerd aan gemiddeld 8€/glas.
Carte Tous les restaurants à Anvers et ses environs.
À propos de PAZZO
Cuisine: Italien
Pazzo est une explosion de désir, de plaisirs et de couleurs quand le reste du monde paraît un peu banal. Chef Ingrid Neven et son équipe vous font découvrir les meilleures influences culinaires du monde. Que ce soit français, italien ou japonais, les saveurs se marient sans aucun problème.
Chez Pazzo on apprécie la nouveauté sans oublier la cuisine tradionelle. Ils vous propose des ingrédients de première classe qui carresseront et flatteront votre palais.