Consultez 85 avis sur La Ghironda
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
Goed voor 1 keer. Om 18u gereserveerd. 10 min op voorhand daar. Deuren stopt pas om 18u open. Er werd niets gevraagd bij bnnkomst. Geen rekening gehouden met de actie. 10 min wachten voor je kaart kreeg . Gastvrouw? Ook te langs wachttijden tussen de verschillende gangen.eten was lauw en zelfs kou. Vitello Tonato wa...
Plus d'informationsGoed voor 1 keer. Om 18u gereserveerd. 10 min op voorhand daar. Deuren stopt pas om 18u open. Er werd niets gevraagd bij bnnkomst. Geen rekening gehouden met de actie. 10 min wachten voor je kaart kreeg . Gastvrouw? Ook te langs wachttijden tussen de verschillende gangen.eten was lauw en zelfs kou. Vitello Tonato was top, soepje van venkel was kou, zeebaars perfect klaargemaakt maar niet met gebakken aardappels.. en weerom te lauw. Er werd niet gevraagd wenst u nog wat te drinken .. ze keken daar niet op. Ook voor rekening tot 3 x toe teken gedaan . Dan word deze gebracht en komen ze niet terug . Zelf aan bar gaan afrekenen. Het was matig . Mooie zaak thans, maar er moet duidelijk een gastvrouw zijn die van aanpakken weet. Teleurgesteld. Wij komen niet meer terug.
Op zich was het eten lekker, maar we hadden de indruk dat er minder werd gegeven omdat het een actie was. Dan kan je beter geen actie doen. Er werd ook maar 1 broodje gegeven, dus op het einde hadden wij niet genoeg ondanks dat het een 4 gangen diner was.
Lekker gegeten, leuke sfeer, voor herhaling vatbaar.
Mooi ingerichte zaak met een goede verdeling van de tafels waardoor het aangenaam is om hier de middag of avond door te brengen.
Lekkere gerechten, volle smaken. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Fijne avond gehad. Het eten was super lekker .
Fijne en vriendelijk mensen voor de bediening .Top.
Zeker een aanrader .
Carte Tous les restaurants à Meerhout et ses environs.
À propos de La Ghironda
La Ghironda respire le confort italien et l'hospitalité comme aucun autre. Cela commence par l'accueil chaleureux de l'hôtesse Cindy Vancluysen. Le chef Umberto Pecorelli et son équipe proposent des plats contemporains et tendance. Avec de la viande marbrée de poisson frais tordu et de l'huile d'olive épicée, ils font penser aux vacances italiennes dans votre assiette. Pasta et pain sont bien sûr faits maison, et notre préparation "gelati" et "dolci" nous sommes frais.