Diningcity Deal: Dîner menu gagnant à 3 plats € 33,00


.

Restaurant De Vijf Seizoenen a été choisi comme gagnant à La Semaine du Restaurant 2018.

Basé sur les commentaires restaurant De Zeeuwse Bron a été choisi comme gagnant à La Semaine du Restaurant 2018.

Voulez-vous aussi goûter le menu gagnant? Réservez maintenant votre table!

Advantages
+ Menu fantastique de 3 plats
+ Gagnant de la Semaine du Restaurant
+ Valide du mercredi au vendredi et dimanche
+ Valide pour dîner

 

 • Valid Until 31 août 2018
 • Pas en combinaison avec d'autres actions
 • Le prix du menu est par personne
 • Réservez gratuit et payez sur place au restaurant
 • Seulement valide quand on réserve via Diningcity.be
 • About Rest Restaurant De Vijf Seizoenen

  De Vijf Seizoenen
  Kasteelstraat 5 , 9660 Brakel

  Un restaurant au caractère cool òu il fait bon passer quelques moments de détente. Ils l’évoquent par le nom des «cinq saisons». Charlotte et Joachim prennent soin du service jeune, rapide, élégant et distingué, en salle. En cuisine, Laurence et Jonas, soeur et frère, se chargent des plats renouvelés. Ils choisissent résolument de préparer tout en maison : les amuse-gueules, le pain quotidien, la fumaison de viande et poisson, la pâtisserie, les glaces, les sorbets, les mignardises.

  Lees meer

  Click to see opening-times and more

  Reviews


  9,0

  (106 Recensies)


  Nourriture

  9.4

  Service

  9.0

  Atmosphère

  8.6

  "Briliant"

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Al verschillende keren hier geweest, de menu was weer voortreffelijk, zeer vriendelijke en vlotte bediening,een echte aanrader
  -

  "zomers eten"

  8,7
  Nourriture: 10 Service: 8 Atmosphère: 8
  In de buitentuin heerlijk kunnen genieten van onze diner. Heel vriendelijk personeel en een heel goede sommelier waardoor we heel lekkere wijnen hebben gekregen. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor mensen die er nog geweest zijn.
  -

  "Heerlijk gegeten"

  8,7
  Nourriture: 9 Service: 9 Atmosphère: 8
  Tijdens de week van het restaurant hebben wij, op aanraden van familie, voor een driegangenmenu gekozen. Dit restaurant heeft ons enorm bekoord: vlotte, vriendelijke bediening, toffe sommelier en bovenal een heerlijk diner. Voor de prijs van 31.5 euro hebben wij een zeer verfijnd voorgerecht gehad, een smaakvol hoofdgerecht (keuze tussen roodbaars en ree) en een fris nagerecht. Wij hebben eveneens gekozen voor aangepaste wijnen. Deze menu kon je ook buiten de week van het restaurant eten, maar dan voor een meerprijs. Dit alles in een rustige omgeving, klassevol ingericht én bovendien met grote aandacht voor voedselintoleranties en/of allergieën. Er werd steeds een aangepast gerechtje voorzien en niet zomaar iets weggelaten uit het bord, zoals bij vele andere restaurants. Wij komen zeker en vast terug!!!
  -

  "heerlijk tafelen in een mooi etablissement"

  8,7
  Nourriture: 10 Service: 8 Atmosphère: 8
  moderne bereidingen met veel groenten en een (h)eerlijk stukje vis, alles perfect in evenwicht, van de hapjes tot het dessert, we vroegen ons af "zat er een gerecht tussen dat iets minder was" en unaniem antwoord "alles was op niveau alles even lekker en toch vernieuwend" - ook de bijpassende wijnen waren zorgvuldig uitgekozen - het restaurant zat vol en toch ging alles vlotjes: geen al te lange wachttijden tussen de gerechten - echt een aanrader en voor een zeer schappelijke prijs!
  -

  "Niks op aan te merken"

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Eerste ervaring met dit restaurant ter gelegenheid van de restaurantweek en wij waren erg onder de indruk: heel fijn eten, mooi uitgebalanceerd menu met smaken die goed zaten, aangenaam kader
  -

  "Prijs - kwaliteit is dit een echte aanrader!"

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Wij hebben zeer lekker gegeten. Elke gang was van een zeer hoog niveau: ook met basisingredienten kunnen topgerechten gecreërd worden. We komen zeker terug!
  -