Restaurant Cucina De Luca à Genk

About Rest Restaurant Cucina De Luca

Cucina De Luca
Neerzijstraat 41 , 3600 Genk

En 2010, Nico et Maria décident de déménager vers un nouvel emplacement, ce nouveau chapitre sera nommé Cucina De Luca. Une fois de plus ils transforment ce lieu en un restaurant moderne avec un intérieur élégant et intemporel. Les accents dorés à travers les différentes pièces créent une ambiance de convivialité. Le bar ouvert et la cuisine créent une intimité italienne authentique où l'interaction avec le chef en cuisine n'est jamais bien loin. Vous ne trouverez pas une carte rouillée chez Cucina De Luca. Chef de cuisine Nico répond aux dernières tendances en utilisant des produits de saison. Nous vous recommandons de garder un oeil sur les suggestions  et de vous laissez  surprendre par la cuisine italienne de Cucina De Luca.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8,5

(107 Recensies)


Nourriture

8.5

Service

8.6

Atmosphère

8.5

""

6,0
Nourriture: 5 Service: 7 Atmosphère: 6
Blijkbaar bestaat dit restaurant uit 2 delen, ieder met een eigen concept. Dit werd ons op geen enkel moment duidelijk gemaakt. Ook de beperkte kaart die wij kregen vermeldde niets van de mogelijkheid om een menu te kiezen aan de andere zijde van het restaurant. Spijtig. Daarom de website nog eens bekeken. Dat is nog onduidelijker. En er wordt melding gemaakt van hopeloos oude evenementen. Toen we er iets van zegden bij het buiten gaan was het antwoord: dat weten de mensen. Wij niet dus. Daarom zijn wij teleurgesteld naar huis gegaan.
-

"Etentje"

9,3
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 8
Gezellig restaurant en super lekker gegeten, pasta a vongole en een vegetarische pasta. Een aanrader om te vertoeven in een gezellig kader.
-

""

8,3
Nourriture: 10 Service: 7 Atmosphère: 8
Beetje in de chaos binnengekomen(heel druk, weinig personeel) Daardoor hapje vergeten bij aperitief,maar werd goedgemaakt door alternatief. 5 gangen genomen: dit was echt top. Hele lekkere gerechten perfect gekruid,goed van portie, en dat alles voor een superprijs! Vriendelijke bediening in een mooie omkadering. Een aanrader!!
-

"Avondje la cucina"

6,0
Nourriture: 6 Service: 6 Atmosphère: 6
In principe is de kwaliteit in orde maar staat niet inverhouding Met de prijs. Erg rumoerig die avond Bediening is correct
-

"Lekkere gezellige avond!"

9,3
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 8
Zeer gezellige avond gehad! Zeer lekker eten en een uitstekende bediening!
-

"Super top "

10,0
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
Op zaterdag 27 nov gaan eten met vrienden top menu top service van Angelo en radovan Sfeer top = top zaak doe zo door jongens top top top
-