Restaurant Sel Gris* à Duinbergen

About Rest Restaurant Sel Gris*

Restaurant Sel Gris*
Zeedijk 314 , 8301 Duinbergen

Restaurant Sel Gris est situé derrière la digue de Duinbergen, à deux pas des dernières dunes.

De votre siège dans le restaurant vous pouvez observer la plage et la mer. Le restaurant a été aménagé d’un style austère et luxueux. Des teintes grises donnent le ton pour une atmosphère paisible et intime. L’amour et la passion pour le métier sont en premier lieu, et on adhère une cuisine honnête. La cuisine de grand-mère, mais une version contemporaine, plein de goût et pourtant légère. Vous mangez également avec les yeux, et vous le verrez: Sel Gris sert des perles culinaires qui flatteront les palais.

Les créations de Sel Gris sont d’une simplicité désarmante.

Pendant la Semaine du Restaurant les tables de plus de 6 personnes ont la possibilité de réserver le 'Chefs Table'. Vous pouvez l'indiquer quand vous réservez. 

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9,0

(1190 Recensies)


Nourriture

9.3

Service

9.0

Atmosphère

8.8

"Ik had denkelijk pech"

7,3
Nourriture: 8 Service: 8 Atmosphère: 6
Zeer druk over en weer geloop van 3 dames en 3 heren Lekker eten en wijn Pech,mijn vis was te ver Hygiene:bij het verlaten van je tafel is er iemand die je sevet herschikt,van tafel tot tafel....worden de handen dan intussen gewassen?? Hapjes en dessert liggen in een schaal met chicorei enz.....sommige mensen zitten daar van te eten....niet netjes denk ik Prijs /kwaliteit O/K
-

"Lunchmenu op zaterdagmiddag"

8,7
Nourriture: 10 Service: 8 Atmosphère: 8
We gingen op zaterdagmiddag een lunchmenu eten tgv mijn verjaardag (heb ik niet gezegd bij boeking). De verwelkoming verliep heel vlot en vriendelijk, we werden dan ook op deze manier naar onze tafel begeleidt. Een heel gezellig sober maar mooi interieur, tafel netjes ingedekt, kortom het servies was tip top in orde,. De aanprijzing van het keuzemenu en eventuele dranken verliep ook op een professionele manier door de mensen in de zaal. De sommelier voldeed ook zijn job met professionalisme en deskundige kennis, heel goeie keuze van wijn bij de verschillende gerechten! De amuses vergezeld met een glaasje huis champagne waren top, het lunchmenu was superlekker, de wijnen perfect op smaak en temperatuur bij elk gerecht.... één klein minpuntje, de pladijs was bij mijn man een klein beetje tè ver, is dit erg.., néén dit is niet erg, maar moet doorgegeven worden aan de chef en zeker als je een sterrenzaak hebt. Wat het personeel dan ook heeft gedaan , daardoor kwam de chef aan onze tafel zich verontschuldigen, wat wij héél gepast vonden en apprecieerden. De gerechtjes werden telkens met stijl op een vlotte en losse manier ingezet door het personeel, de mensen wisten waar ze mee bezig waren. We zijn erg tevreden terug huiswaarts gekeerd, een (lekkere) ervaring rijker, en hebben weer een sterrenzaak leren kennen. Bedankt...we keren nog terug. W&C
-

"diner op 5 juni"

8,7
Nourriture: 10 Service: 9 Atmosphère: 7
Eten was superlekker , vriendelijk en efficiënt personeel. Alleen spijtig dat in zo'n klasse restaurant een hond in de zaal wordt toegelaten.
-

"Diner"

10,0
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
Het was super
-

"Top ervaring bij Sel Gris"

10,0
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
Super lekker gegeten. Top bediening. Kortom een fantastische avond gehad. We komen zeker terug
-

""

7,7
Nourriture: 8 Service: 8 Atmosphère: 7
Het eten was overheerlijk. De bediening was goed. Het onthaal was wat minder,misschien dat het een stagaire was?
-