Diningcity Deal: Menu 3 plats sublime € 33,00


.

Le restaurant L'Histoire à Boechout est situé dans l'ancien Hoeve Wolfsput, dans la ceinture verte entre les villes historiques d'Anvers et de Lier. La recherche constante de la qualité et de la convivialité des gestionnaires exigeants se reflète dans tous les détails, de l'atmosphère chaleureuse et conviviale au service impeccable, en passant par la carte des vins de plus de 200 bouteilles et le respect de chaque ingrédient. La cuisine est synonyme de qualité excellente où des saveurs réels et intenses sont mis en évidence avec une créativité sans fin. Pour DiningCity, un beau menu à 3 plats a été compilé.

 

 • Valid Until 4 février 2019
 • Pas en combinaison avec d'autres actions
 • Le prix du menu est par personne
 • Réservez gratuit et payez sur place au restaurant
 • Seulement valide quand on réserve via Diningcity.be
 • About Rest Restaurant L'Histoire

  L'Histoire
  Lispersteenweg 69 , 2530 Boechout

  Bienvenue à restaurant L'Histoire situé à Boechout. Les valeurs fondamentales sont la qualité et fraîcheur, les plats saisonniers et faits maison, toujours avec une approche personnelle. 

  Lees meer

  Click to see opening-times and more

  Reviews


  9,0

  (57 Recensies)


  Nourriture

  9.0

  Service

  9.2

  Atmosphère

  8.8

  "Zeer lekker en efficiënt bediening"

  8,0
  Nourriture: 8 Service: 8 Atmosphère: 8
  Heel lekker en zeer vriendelijk personeel. Mijn vriend verkoos een ander dessert dan het voorgestelde dessert. Het was geen enkel probleem om iets anders te kiezen. Het eten was allemaal dik in orde, zeker ook het feit dat er speciale tussengerechten werden gegeven.
  -

  "beoordeling"

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Lekker eten, mooi opgediend en heel verzorgd. Vriendelijk verwelkomt, uitstekend tafeltje voor ons uitgekozen wat wij enorm waardeerden. Alles tot in de puntjes afgewerkt en geserveerd in mooie borden. De bediening aan tafel was uitstekend met super veel aandacht wat wel aangenaam is als gastvrouw. Een kleine attentie, een lach een belangstelling voelt altijd goed. Uitstekend meer kan ik er niet aan toevoegen.
  -

  "Restaurant l’Histoire in Boechout"

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Wij hadden geboekt voor het avondeten. Wij hadden keuze uit het hoofdgerecht. Het eten was heel lekker en heel verzorgd. De bediening is professioneel en heel vriedelijk. Het is een mooie locatie en er is een aangename sfeer. Wat wij belangrijk vonden is dat de tafels niet te dicht bij elkaar stonden zoals in sommige restaurants. Een echte aanrader.
  -

  "L' Histoire "

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Eten zeer lekker , correcte vriendelijke bediening .
  -

  "Schitterende avond"

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Zeer vriendelijk professioneel personeel, mooie tijden tussen de gerechten met toch een heel drukke avond. Het eten was heerlijk, zowel voorgerecht/hoofdschotel als dessert en ook de tussengerechten waren zeer verfijnd. De huiswijn is een toegankelijke zachte wijn met een goede prijs/kwaliteit verhouding Met "maar" 12% alcohol, wat deze dagen eerder uitzondering is dan regel. Bedankt
  -

  "buitengewoon lekker"

  10,0
  Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
  Vanaf de eerste stap in het restaurant een fijn onthaal, vriendelijke bediening en het eten was ook super, over de hele lijn een dikke tien, gewoonweg top. We komen zeker terug.
  -