Restaurant Kommilfoo* à Anvers

About Rest Restaurant Kommilfoo*

Kommilfoo*
Vlaamsekaai 17 , 2000 Anvers

Depuis des années le quartier ‘sud’  au coeur d’ Anvers est connu pour ses galeries d’ arts, ses musées et ses restaurants. Bien pour cela Restaurant Kommilfoo* y est situé. Chef Olivier de Vinck vous y fait découvrir une cuisine moderne, créative en employant les nouvelles techniques. Son épouse Inger Blancquaert vous y acceuille comme il faut.

La carte respecte les saisons et se caractérise par des combinaisons étonnantes. L’ ambiance décontractée et correcte vous font passer un dîner inoubliable : comme il faut !!!

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9,0

(713 Recensies)


Nourriture

9.1

Service

9.2

Atmosphère

8.8

"Prima"

7,0
Nourriture: 7 Service: 7 Atmosphère: 7
De ontvangst en de bediening waren vriendelijk. Het eten was lekker. Het restaurant is aangenaam om te zitten.
-

"Week van het restaurant"

10,0
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
Weer opnieuw super lekker gegeten! Chapeau voor de keuken. Bediening was vriendelijk en vlot. Extra pluim voor de sommelier, die zorgde voor aangepaste wijn waardoor gerecht nog meer tot zijn recht kwam en ook bereid was tot wat uitleg rond de smaak.
-

"mooi gepresenteerde bordjes"

8,0
Nourriture: 8 Service: 8 Atmosphère: 8
Elk hapje en gerechtje is heel mooi gepresenteerd. De smaken en structuren zijn gevarieerd , heel toegankelijk en niet excentriek. Wij vonden enkel de structuur van de tartaar (voorgerecht ) niet goed. De opleg voor de kaasschotel (ipv dessert) was niet in verhouding tov de prijs van het extra visvoorgerecht. We hebben ook deze keer heel lekker gegeten, maar vonden de menu in de zomer beter. Ontvangst was wat stuntelig (we werden naar de tafel gebracht en hebben uiteindelijk onze jas over de stoel gehangen en daarna kwam men vragen om de jassen weg te hangen. We waren die middag wel de eerste klanten, ze stonden met 3 aan de balie en wij hadden verwacht dat onze jassen aan de inkom aangenomen zouden worden). De bediening was prima.
-

"een zeer smakelijke topper"

9,3
Nourriture: 9 Service: 10 Atmosphère: 9
wij zijn op een heerlijke en smakelijke wijze vergast door vriendelijke mensen, ze geven je van bij het binnenkomen een aangenaam en warm gevoel. We hebben genoten van zeer lekker eten en lekkere bijhorende wijnen, waar we een goede uitleg van kregen van de sommelier. Van dit restaurant houden een goede en aangename herinnering over. Hopelijk komen we later nog eens opnieuw van deze keuken (h)eerlijke keuken genieten.
-

"Super"

10,0
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
Mooi interieur, super vriendelijke bediening, heerlijke gerechten die prachtig geserveerd worden .. echte aanrader!
-

"schitterend"

10,0
Nourriture: 10 Service: 10 Atmosphère: 10
In één woord geweldig en besteld via DiningCity en Restaurantweek - dus aan democratische prijs Heel attente bediening .; Het eten was super !! De wijn was lekker en betaalbaar. Een mooie evaring.
-