Het Patronaat

Frans | €€€
8,4 (35 reviews)
91% aanbevolen

Wat 35 mensen zeggen over Het Patronaat

8.4 Gebaseerd op 35 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Er schort duidelijk wat met de reservaties!"
4.3 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 6

We hadden hier een eerste maal gereserveerd via een actie. Tijdig aangekomen bleek het restaurant volzet, ons gereserveerde tafeltje was net toebedeeld aan niet-reserverende klanten. Men heeft inderhaast een tafeltje in een hoekje bijgeplaatst. Qua eten waren we tevreden, dus een volgende maal gereserveerd via hun s...

Lees hele review

We hadden hier een eerste maal gereserveerd via een actie. Tijdig aangekomen bleek het restaurant volzet, ons gereserveerde tafeltje was net toebedeeld aan niet-reserverende klanten. Men heeft inderhaast een tafeltje in een hoekje bijgeplaatst. Qua eten waren we tevreden, dus een volgende maal gereserveerd via hun site. Dit werd enkele dagen nadien geannuleerd door het restaurant. Nu weken op voorhand via 'Restaurantweek' gereserveerd voor een zondagmiddag, ter gelegenheid van een verjaardag, en dit ook bevestigd gekregen. Uiteindelijk de dag ervoor 's middags bericht gekregen van het restaurant met de melding dat ze gesloten zijn. Aangenaam is anders, wanneer je op zaterdag nog een andere reservatie moet zien te bekomen voor de dag erna en je eigenlijk al weken vooraf een bevestiging had. Gelukkig een ander restaurant ontdekt waar ze ons nog vaak terug gaan zien. Het Patronaat zal door ons niet meer gereserveerd worden!

M&M op 04 december 2023
Geverifiëerd

"Weer top."
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Lekkere wijntjes.

Hugo Vannerom op 18 november 2023
Geverifiëerd

"Review"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Lekker eten in een gezellig restaurant. Enig minpuntje : de aangepaste wijnen voor een BOB klant was maar 5€ minder dan voor een volledige keuze.

Koenraad Janssens op 21 augustus 2023
Geverifiëerd

"Fijne ervaring"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Was superlekker , verrassende gerechten en fijne sfeer .
De bediening was ook top .

Miriam Goossens op 11 augustus 2023
Geverifiëerd

"Lekker en aangenaam "
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk driegangen menu met o.a. lamskoteletjes. Mooi kader, aangenaam terras achterin. Voor herhaling vatbaar.

Steven Van Dijck op 30 juni 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hamme e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Patronaat

Keuken: Frans

In het gezellige Hamme, in de Wuitensgemeente, vind je het gezellige restaurant Het Patronaat. Dit restaurant werd, nog geen jaar na oprichting door souschef Raf Stoelen, al beloond met een opname in de Gault&Millau

Het pand waarin dit restaurant zich bevindt is fraai gerestaureerd, waarbij is gedacht aan het houden van de authentieke details. In een fijne en gezellige ruimte kun je dan ook genieten van het heerlijke eten van de kaart.

Kom gauw langs en maak kennis met Het Patronaat!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hamme e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden