Knife fork icon red
Luxury Diningcity at MICHELIN Restaurant Week XXL edition - Click here for all Star restaurants - Book now

Bistro Oliva

8,0 (19 reviews)

What 19 people say about Bistro Oliva

8.0
(19 reviews)
Food
8.2
Service
8.0
Atmosphere
7.8
Write a review

"Jonge eigenaars met een hoog niveau "
6.7 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 6

Een mooi niveau voor de jonge chef en echtgenote. Om 19.00 zat restaurant 3/4 vol wat enig wachten meebracht. Maar dat maakte het prachtige eten snel goed. Een aan te bevelen adres.

Eric Koopmans at 25 November 2019
Verified

1.0 Cuisine 1 | Service 1 | Atmosphere 1

Ik had een afspraak via "restaurantweek" . Toen ik aankwam was het restaurant gesloten en telefonisch niet bereikbaar
Dit was dus zeker niet netjes

JAN POPPE at 22 November 2019
Verified

6.0 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 6

Het eten was best lekker maar het geheel werd een beetje overschaduwd door de lange wachttijd, de prijs, het voortdurend opruimen rondom ons na ons voorgerecht (wij zaten er zo lang omdat eten niet eerder geserveerd werd...) dus zaten er niet meer rustig gezellig te tafelen. Bij aanvang kregen we de kaart met een su...

Read full review

Het eten was best lekker maar het geheel werd een beetje overschaduwd door de lange wachttijd, de prijs, het voortdurend opruimen rondom ons na ons voorgerecht (wij zaten er zo lang omdat eten niet eerder geserveerd werd...) dus zaten er niet meer rustig gezellig te tafelen. Bij aanvang kregen we de kaart met een suggestie-3-gangen menu aan de prijs van 38€ pp., onze reservatie via DiningCity omvatte fantastisch 3-gangen-menu aan 42€ pp en achteraf bleek dan dat het menu idem was.....Het gaat niet om die 4€ maar volgende keer reserveer ik gewoon. Toen de garçon vroeg of alles naar wens was geweest gaven we voorzichtig door dat de wachttijd wel heeeel lang was; bleek dat er plots iemand uit de keuken weggevallen was en vandaar dat alles langer duurde. Deze info hadden ze beter onmiddellijk gegeven dan hadden we het kunnen begrijpen en was ons gevoel minder negatief geweest.

Ellen at 08 August 2019
Verified

"jammer van het dessert"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Alles was zo goed als perfect... om dan een dessert te krijgen dat serieus tegen gevallen is. Een witte dame waar we lang moesten op wachten, met verwaterde melkchocolade saus, geen echte room, en ijsstukjes in het vanille-ijs.. jammer.

Cathérine De Geyter at 07 June 2019

"Bistro Oliva"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

ondanks het feit dat er die dag iemand voor de zaal had afgezegd en onze gastvrouw er alleen voorstond, zijn we vrij vlot en zeer vriendelijk bediend.
Aperitief was OK, carpaccio was heel lekker. een kleine vergissing bij het hoofdgerecht, maar deze werd rechtgezet. De risotto was iets te zout, maar verder zeer lekker. Al bij al een goede indruk en we gaan zeker nog eens terug.

Johan Herbots at 31 May 2019

Map All restaurant deals in Sint-Katelijne-Waver

Markt 1 2860 Sint-Katelijne-Waver

About Bistro Oliva

Bistro Oliva spoils its guests with delicious traditional Italian dishes. The restaurant is located in an old town hall full of charming corners and is therefore a wonderful place to enjoy delicious Italian cuisine. Owners Kristof Deflo and Eleni Marcelis serve you the one and only Italian classics like caprese, ravioli, tagliatta, risotto, tiramisu, and so on. Simple and classic dishes, but prepared to perfection.

Come and enjoy a culinary delight at Bistro Oliva, where even the little ones are very welcome.

A presto!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Sint-Katelijne-Waver

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities