Restaurant Giardini in Schoten

Small 988df64f 8fbd 44ca a888 eca229191747

Make a Online Reservation

No online reservation possible


You can not make an online reservation

About Rest Restaurant Giardini

Giardini
Horstebaan 97 , 2900 Schoten

Giardini in Schoten combines Italian and French cuisine. You can enjoy this in a stately villa that is decorated in a modern country style. There is also a veranda with large windows that offer a view on the garden and the garden terrace.

Giardini serves pretty classic dishes. The lobster is the specialty of the house.

The owners give you a warm welcome!

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.2

(34 Recensies)


food

8.8

service

8.0

ambience

7.9

""

7.3
food: 8 service: 6 ambience: 8
Lekker menu voor de restaurantweek. Bediening was vlot maar soms nonchalant. Bestek bij 1persoon vergeten, wijn bij 1 persoon vergeten. Kleine details, verder een geslaagde avond.
-

"Etentje bij Giardini te schoten"

6.7
food: 8 service: 6 ambience: 6
Weinig volk. Vriendelijk maar niet echt gemeent. Lekker eten. Amuse gule lekker ,maar monimalistisch.
-

"Gezellig onderonsje"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
We, vier vriendinnen, zijn heel vriendelijk ontvangen. De bediening was vlot en professioneel. Het eten was super lekker, een menu met zowel vlees als vis. TOP! Mooi, gezellig interieur. Een aanrader! Bedankt voor de leuke avond.
-

"lekker geten"

7.7
food: 8 service: 8 ambience: 7
het eten en de wijn waren lekker voor herhaling vatbaaar
-

"Restaurant giardino "

9.3
food: 10 service: 8 ambience: 10
Echt niets op aan te merken. Vriendelijke gastvrouw ,eten perfect , mooie omgeving en heel gezellig restaurant. Klein minpuntje huiswijn misschien iets te duur 24 € . Zeker voor herhaling vatbaar . Echt een aanrader . Komen zeker nog terug
-

"Giardini restaurantweek"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Een knus en gezellig restaurant waar wij gisterenavond heel lekker gegeten hebben. Van het aperohapje tot het wildbord, alles perfecto. De obers en de gastvrouw perfecte hosts. Wij komen hier terug!
-

"lekker gegeten"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Wij hebben zeer lekker gegeten. Was niets op aan te merken. De bediening was vriendelijk en zeer vlot. Gezellig interieur. Zeker een aanrader. Wij gaan nog terug.
-

"Een lekker etentje bij Giardini."

9.7
food: 9 service: 10 ambience: 10
Een sober gezellige inrichting die van klasse getuigd. De stoelen stonden vergenoeg uit elkaar zodat je niet gehinderd werd bij het recht staan .De bediening was zeer goed altijd attend bij het glas vullen of je nog broodjes moest vriendelijk maar niet opdringerig .Eten heel lekker en netjes verzorgd .Een echte aanrader Het was onze eerste kennismaking met het restaurant maar zeker voor herhaling vatbaar !
-

"Voor deel of niet"

6.7
food: 6 service: 8 ambience: 6
Redelijk goede diner - vlees was afwisselend mals en taai ! Er was een 4e gang aangekondigd - niets van gezien Dit moest dus wat beter koop zijn dan anders - maar met een fel geprijsde fles wijn een dessert en koffie was de uitgave toch nog fors.! Besluit ; Ik ben nu overtuigd - men moet niet al te vlug ingaan op deze aanbiedingen - het financieel resultaat blijft het zelfde !!
-

"een avondje bij Giardini"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Prima restaurant met een uitstekende kok. Verzorgde bediening en aangename sfeer. Verschillende gangen kwamen vlot na elkaar.
-

"Vrijdag avond, 28/11, via Restaurantweek bij rest. GIARDINI (Schoten)"

7.3
food: 8 service: 8 ambience: 6
Het was voor ons een zeer aangename avond, te danken aan een goed onthaal, een zeer goede bediening en een uitmuntende keuken. Beslist een aanrader!
-

"Niet voor herhaling vatbaar !"

3.0
food: 6 service: 1 ambience: 2
Mooi interieur en mooie gedekte tafels. Het eten was redelijk, maar de bediening was ondermaats. Via de restaurantweek hadden we een 3-gangen diner (4de gang gratis) besteld voor 29.5 euro. De 4de gang bleek het aperitiefhapje te zijn ! Het diner: eerst rundscarpaccio, dan een soepje en dan het hoofdgerecht. Toen kwam de bazin met de dessertkaart en konden we een betalend dessert kiezen. Kwam redelijk verrassend over en niet erg sympathiek. We hebben dan ook bedankt voor het dessert. Het grote restaurant was leeg, op 1 tafeltje na met 3 mensen die lieten verstaan dat ze niet tevreden waren over het eten. De sfeer was onaangenaam, vooral door de stuntelige bediening. Hier geen warm onthaal in een gezellig en vriendelijk kader. Jammer !
-

"Aanrader"

8.0
food: 9 service: 9 ambience: 6
Wij hebben heerlijk gegeten en hebben een warme ontvangst ervaren.
-

"lekker gegeten"

8.0
food: 10 service: 8 ambience: 6
voor ons de eerste keer ontvangst goed mooi terras lekker gegeten prijs kwaliteit opperbest voor herhaling vatbaar mooie menu, goede variatie
-

"LEKKER GEGETEN"

9.0
food: 9 service: 10 ambience: 8
LEKKER GENOTEN VAN HET ETENTJE. DE BEDIENING WAS VRIENDELIJK EN CORRECT. HET MENU VAN DE RESTO WEEK WAS LEKKER EN FIJN VAN SMAAK. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN.
-

""

6.0
food: 8 service: 5 ambience: 5
Het onthaal in het restaurant was niet meteen vriendelijk. We waren met 3 personen ipv 4 en dat werd niet geapprecieerd. Dat werd ons ook duidelijk gemaakt, niet alleen bij het onthaal, maar ook nog eens aan tafel. De gastvrouw had dit beter moeten aanpakken. Er werd geen uitleg gegeven ivm het systeem van de restaurantweek en het duurde erg lang voor we onze bestelde wijn kregen. Naarmate we er langer zaten werd de gastvrouw opnieuw vriendelijker, maar dit maakt haar eerdere reactie niet goed. Over het eten kunnen we zeker niet klagen. Maar men zal ons moeten overtuigen om hier nog eens te komen.
-

"Heerlijk eten"

9.3
food: 10 service: 8 ambience: 10
De maaltijd was heerlijk! Het interieur smaakvol ingericht. Klein maar begrijpelijk minpuntje het viel nogal op dat ze meer wilden verdienen dan de prijs van de restaurantweek (vb 3 gangen menu met heerlijk kreeftsoepje maar zonder dessert om daarna dessertkaart te kunnen aanbieden) In het begin kaart aanbieden zonder te zeggen dat het over menu restaurantweek gaat
-

"Toch jammer"

6.0
food: 9 service: 2 ambience: 7
Eten meer dan behoorlijk, echt lekker. Jammer voor de service, want na de vraag voor een koekje bij de thee reageerde de bazin erg bot, ze liep zelfs weg. Ongehoord voor een restaurant van dit niveau.
-

"een aanrader"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
ik heb heel lekker en fijn gegeten.
-

"Genieten."

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gezellige avond met lekker eten. Alles was zoals het hoort.
-

"Lekker gegeten"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Een mooie zaak met klasse, vriendelijke bediening en heel lekker eten
-

"Giardini"

8.3
food: 10 service: 7 ambience: 8
Lekker eten. Enige wat eventueel op te merken valt, is dat de porties redelijk klein zijn. Voor grote eters is dit misschien maar nipt voldoende.
-

"Lekker en gezellig"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Wij hebben heel erg genoten van ons etentje bij Il Giardini. Het eten was heel lekker en mooi gepresenteerd van de amuse tot het hoofdgerecht. Voor dessert hadden we geen ruimte meer. Ook de huiswijn was heel lekker en niet duur. De bediening was vriendelijk en correct. De aankleding in aardetinten van het restaurant maakte het ook gezellig om er te zitten. Wij zijn geweest met de restaurantweek maar gaan zeker terug.
-

"prima"

9.0
food: 9 service: 9 ambience: 9
zeer verzorgde maaltijd vlotte en vriendelijke bediening
-

"Genieten ..."

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Dit was de vierde keer dat we bij Giardini geweest zijn en telkens opnieuw is het puur genieten. Wagenparking voor de deur. Ontvangst met vestiaire bij het binnenkomen. Het restaurant is relatief strak maar toch gezellig ingericht. Van binnenuit heb je zicht op de aangelegde tuin waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven is. Zachte muziek. Geen te uitgebreide menukaart wat er op wijst dat alles dagvers wordt bereid. Originele gerechten, met zorg bereid en gepresenteerd, niet alleen lekker maar ook een streling voor het oog. Gevarieerde wijnkaart met zowel traditionele- als wereldwijnen. Correcte en vriendelijke service door alert personeel dat de klanten op hun wenken bedient. Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Dit restaurant staat ondertussen in onze persoonlijke top 3 en we hopen hier nog graag en vaak terug te komen.
-

"Zeer lekker....prima bediening...!!"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
We komen zeker terug om andere gerechten te proeven.....een aanrader...!
-

"Top kwaliteit!!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Met twee zzer leuke avond gehad.....we komen zeker terug.....
-

"T"

8.3
food: 9 service: 7 ambience: 9
Het eten was super lekker en de bediening was heel vriendelijk! Alleen spijtig er te weinig mensen waren zodat de sfeer wat stilletjes was. Zeker een plaats waar ik wil terug komen om,de kreeft eens te proeven!
-

"Super ontdekking!"

9.3
food: 9 service: 10 ambience: 9
De restaurantweek is voor ons telkens weer een uitnodiging om ons niet bekende zaken te bezoeken. Onze (4 personen) keuze bleek een schot in de roos: zeer vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en super verzorgd eten. Enig minpuntje: er was geen rekening gehouden met onze schriftelijk vermelde vraag om geen wild te serveren en 1x geen vlees maar daar kon evenwel alsnog worden op ingespeeld. Toch kozen we allemaal voor de voorgestelde fazant en daarvan hadden we echt geen spijt. Met dank!
-

"Giardini dining resto test"

7.0
food: 7 service: 7 ambience: 7
Aangenaam warm, onthaal kon ietsje beter en iets te snelle bediening. De suggestiewijn was een prima keuze en het menu voor resto week was lekker en fijn van smaak, ook al gaat onze persoonlijke voorkeur naar iets minder zware gerechten. Het hapje had iets beter gekund maar werd zeker goed gemaakt met de andere gangen. Het tuinterras lijkt ons zeker eens de moeite om te komen proberen bij beter weer. Wij komen zeker nog eens terug met de kinderen die eerder van een bourgondische schotel houden.
-

""

9.0
food: 9 service: 9 ambience: 9
Lekker , zoals altijd in giardini .
-

"Restaurantweek"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
De restaurantweek was de ideale aanzet om dit restaurant te leren kennen. We hebben zeer lekker gegeten. Verfijnde smaken. Zeer aandachtige bediening. De verschillende gangen volgden mekaar soms iets te snel op. We hebben ook de menukaart bestudeerd en komen zeker nog eens terug.
-

"PRIJS KWALITEIT"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
goed bereikbaar-vriendelijk ontvangst-lekker eten-ontspannen sfeer-een aanrader
-

"restaurantweek"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
zeer lekkere menu tijdens de restaurantweek. Prijs/kwaliteit dik in orde
-
Loading more results...

Restaurants in proximity of Giardini

POT AU FEU

Venstraat 155, Schoten
1.55 kilometer

"Burgundian enjoyment and hospitality are paramount!"

PRÉSENCE

Brechtsebaan 277, Schoten
3.28 kilometers

"Traditional cuisine, inspired by the whole world and the seasons!"

(358)

CULINARIA

Ryenlanddreef 18, Merksem
3.47 kilometers

"Enjoying in an colonial atmosphere!"

(5)

DE VIOLIN

Bosuil 1, Deurne
3.74 kilometers

"A haven of peace in town."

(209)

Find a Table

AFSPANNING DE KROON

Bredabaan 409, Brasschaat
3.78 kilometers

""

(13)