Diningcity Deal: Sublime 3-course menu € 33,00


.

Restaurant L'Histoire in Boechout is located in the former Hoeve Wolfsput in the green belt between the historic cities of Antwerp and Lier. The constant striving for quality and customer-friendliness of the demanding managers is reflected in every detail, from the warm homely atmosphere and impeccable service, to the wine list with more than 200 bottles and the respect for each ingredient. The kitchen stands for excellent quality where true and intense flavors are combined with great creativity. In cooperation with DiningCity, the restaurant compiled a beautiful 3-course menu.

 

 • Valid Until 4 February 2019
 • Not in combination with other actions
 • The price of the deal is per person
 • Book free and pay in the restaurant
 • Only valid when booking online by www.diningcity.be
 • About Rest Restaurant L'Histoire

  L'Histoire
  Lispersteenweg 69 , 2530 Boechout

  Welcome at restaurant L'Histoire in Bouchout. The key values are: quality, freshness, seasonal and homemade dishes with a personal touch!

   

  Lees meer

  Click to see opening-times and more

  Reviews


  9.0

  (57 Recensies)


  food

  9.0

  service

  9.2

  ambience

  8.8

  "Zeer lekker en efficiënt bediening"

  8.0
  food: 8 service: 8 ambience: 8
  Heel lekker en zeer vriendelijk personeel. Mijn vriend verkoos een ander dessert dan het voorgestelde dessert. Het was geen enkel probleem om iets anders te kiezen. Het eten was allemaal dik in orde, zeker ook het feit dat er speciale tussengerechten werden gegeven.
  -

  "beoordeling"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Lekker eten, mooi opgediend en heel verzorgd. Vriendelijk verwelkomt, uitstekend tafeltje voor ons uitgekozen wat wij enorm waardeerden. Alles tot in de puntjes afgewerkt en geserveerd in mooie borden. De bediening aan tafel was uitstekend met super veel aandacht wat wel aangenaam is als gastvrouw. Een kleine attentie, een lach een belangstelling voelt altijd goed. Uitstekend meer kan ik er niet aan toevoegen.
  -

  "Restaurant l’Histoire in Boechout"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Wij hadden geboekt voor het avondeten. Wij hadden keuze uit het hoofdgerecht. Het eten was heel lekker en heel verzorgd. De bediening is professioneel en heel vriedelijk. Het is een mooie locatie en er is een aangename sfeer. Wat wij belangrijk vonden is dat de tafels niet te dicht bij elkaar stonden zoals in sommige restaurants. Een echte aanrader.
  -

  "L' Histoire "

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Eten zeer lekker , correcte vriendelijke bediening .
  -

  "Schitterende avond"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Zeer vriendelijk professioneel personeel, mooie tijden tussen de gerechten met toch een heel drukke avond. Het eten was heerlijk, zowel voorgerecht/hoofdschotel als dessert en ook de tussengerechten waren zeer verfijnd. De huiswijn is een toegankelijke zachte wijn met een goede prijs/kwaliteit verhouding Met "maar" 12% alcohol, wat deze dagen eerder uitzondering is dan regel. Bedankt
  -

  "buitengewoon lekker"

  10.0
  food: 10 service: 10 ambience: 10
  Vanaf de eerste stap in het restaurant een fijn onthaal, vriendelijke bediening en het eten was ook super, over de hele lijn een dikke tien, gewoonweg top. We komen zeker terug.
  -