Restaurant 't Vier Emmershof in Lokeren

About Rest Restaurant 't Vier Emmershof

Restaurant 't Vier Emmershof
Krommestraat 1 , 9160 Lokeren

Restaurant ‘t Vier Emmershof is situated in Lokeren. Chef-kok Pierre van den Abbeele can be placed in the top of Waaslands chefs. About that, not only the customers but also a lot a gastronomical guides, agree. The chef himself stays modest. You will notice that when the chef comes at your table and explains the courses. That is because they do not work with a menu, every day Pierre is inspired by the seasons en the market brings him. In the restaurant one can dine nicely, whether it the sun is shining or when it is raining.It is advised to make a reservation.  

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9.0

(206 Recensies)


food

9.4

service

8.9

ambience

8.8

"SUPER !"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Super zoals steeds !
-

""

8.0
food: 10 service: 7 ambience: 7
Heel goed gegeten. Maar hoe er wordt omgegaan met de drank, - en de rekening nadien -, is alles behalve duidelijk. Er werd geen drankenkaart aangeboden. Bij aankomst vroeg men "aperitief maison" of "champagne". Wij stuurden bij naar "een glas witte wijn". Daarna vroeg men of we bij de maaltijd witte dan wel rode wijn zouden drinken, zonder meer. Ook op de rekening kan je nadien niet uitmaken hoe de dranken verrekend worden.
-

"4 emmershof"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Zeer lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening. De wachttijden tussen de gerechten kon korter.
-

"Top eten"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
Het eten was subliem, de bediening zeer goed, maar er is geen kaart en men weet niet wat de dranken kosten, ook niet welke mogelijkheden er zijn op weekdagen, op zondag is er wel een vast concept. De prijzen op de website zijn denk ik niet op to date, maar nogmaals het eten is top!!!
-

"'t VIER EMMERSHOF"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Alles was 100% in orde ! Enige bemerking, ondanks de opgegeven prijs van 39€ voor middaglunch, is er 41€ per persoon aangerekend (heb dit pas later gezien) en apéro's waren vrij prijzig : 10€ voor een Ricard en 14€ voor een apéro maison, daartegenover was de wijn (=extra 20€) van uitzonderlijke kwaliteit ! Gaan er met plezier terug.
-

"weerom een fijne ervaring"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
buiten regende het, maar binnen scheen de "zon" doordat we verwend werden met héél lekker eten , geserveerd als schilderijtjes door vriendelijke mensen. Je mocht vragen wat je wou , men trachtte aan al je wensen te voldoen met de glimlach.
-