Restaurant 't Vier Emmershof in Lokeren

Small 8719fd40 d5fa 438b 8c85 618bf1f8f7a4

Make a Online Reservation

About Rest Restaurant 't Vier Emmershof

Restaurant 't Vier Emmershof
Krommestraat 1 , 9160 Lokeren

Restaurant ‘t Vier Emmershof is situated in Lokeren. Chef-kok Pierre van den Abbeele can be placed in the top of Waaslands chefs. About that, not only the customers but also a lot a gastronomical guides, agree. The chef himself stays modest. You will notice that when the chef comes at your table and explains the courses. That is because they do not work with a menu, every day Pierre is inspired by the seasons en the market brings him. In the restaurant one can dine nicely, whether it the sun is shining or when it is raining.It is advised to make a reservation.  

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9.0

(181 Recensies)


food

9.3

service

8.9

ambience

8.8

"1-1216"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Zeer goede ontvangst door vriendelijk en vakkundig personeel. Voorstelling door de chef van wat wij te verwachten hadden is ook speciaal. Rustige en gezellige sfeer. Een aanrader voor een gezellig en smakelijk etentje.
-

"Restaurant om naar terug te gaan !"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Wij kwamen het restaurant buiten en waren aangenaam aangedaan van al hetgeen we daar gepresenteerd kregen. Het was een enorme meevaller. Vriendelijke ontvangst, aangenaam interieur en heel vlotte bediening met bekwame obers, prachtige locatie en vooral een PLUIM voor de kok want zowel de presentatie als het eten zelf was uitmuntend. . Proficiat we komen terug !
-

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Super lekker gegeten in een mooie gezellige omgeving. Vriendelijke bediening. Een aanrader.
-

"uitstekend, zoals altijd"

8.0
food: 9 service: 7 ambience: 8
Naast het uitgebreide hapjesassortiment bij het aperitief verraste de chef ons met een lekker stukje zeetong met langoustinevulling en een prachtig hoofdgerecht waarbij het hertenkalf perfect rosé gebakken was. Het dessert in 4 bedrijven was een heerlijke afsluiter van een schitterende maaltijd.
-

"Restaurantweek"

5.7
food: 7 service: 5 ambience: 5
Het eten en de bediening was in orde. Wij hadden een tafel in de veranda hetgeen misschien best gezellig is in de zomer maar niet in de winter. Bij onze afrekening werd 2 maal de lunch aangerekend ipv het tarief van de restaurantweek van 24.50€ + 7,50€ hetgeen een verschil maakte van 14 € voor 2 personen op zich niet veel maar correct is het niet.
-

"'t Vier Emmershof - 24/11/2016"

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
Niet het goedkoopste restaurant, maar hetgeen op je bord verschijnt is verrukkelijk lekker. alles verloopt vlot en de proporties zijn ruim voldoende. de chef komt het menu aan tafel voorstellen en is ook bereid, indien noodzakelijk, enige aanpassing te doen. Een kleine opmerking: Bij het aan tafel gaan vraagt men of een aperitief gewenst is, er is dus geen kaart (geen probleem), maar als ik dan de prijs vraag, dan weet men het niet en moet men eerst gaan informeren. Suggestie: Ofwel krijgt men een aperitiefkaart, ofwel kent men de prijzen.
-

""

8.7
food: 10 service: 8 ambience: 8
Het eten voor restaurantweek was uitzonderlijk lekker en verzorgd voor de prijs. Superkwaliteit de gerechten het beste tot nu met deze formule. Bedankt aan de chef en het personeel.
-

"Aanrader !"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We werden vriendelijk ontvangen. Het eten was lekker. Geen opmerkingen. Kortom, een aanrader!
-

Restaurants in proximity of Restaurant 't Vier Emmershof

DEN ORCHIDEE

Gentse steenweg 142, Lokeren
3.45 kilometers

"Enjoy a professional dinner"

BRASSERIE PEE

Brielmolenstraat 91, Lokeren
4.91 kilometers

""

LEKKERBEK

Heidekapelstraat 32-34, Waasmunster
6.91 kilometers

"Culinary treats, 7 days of the week!"

(70)

ALEX RESTAURANT

Fortenstraat 62, Waasmunster
7.19 kilometers

"Authentic franco-italian cuisine with an eye for detail"

(252)

LE CIRQUE

Nieuwe Baan 88 B, Belsele
7.34 kilometers

"Smell, taste and experience."